Pomalu zesilují + Utrogestan. Máte stejnou zkušenost?

klarikjack
7. únor 2023

Dnes jsem ráno zkoušela test 10mlU a čárka silnější, pak jsem zkusila druhou močí digitální test 25mlU a digi napsal negativní, volala jsem na gyndu a doktorka mě objednala na pondělí tj za 6dnů, s dodatkem, že to může být pozitivní i nemusí beru utrogestan. Máte někdo zkušenosti, kdy jsem brali utrogestan a měli falešné pozitivní testy a nebo to vypadá, že jsem v brzkém? Nevím jak to do pondělí vydržím 🙂

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
klarikjack
autor
7. únor 2023

Moc se těšíme, tak snad to dopadne, dík za odpověď na utrogestan

jjasmina
7. únor 2023

@klarikjack Já měla digi pozitivni až při zpoždene ms, má horší citlivost. Jinak na ultrazvuku ještě nic neuvidí nejspíš, na to je brzy

katule1990
7. únor 2023

@klarikjack Digitální test nemá takovou citlivost jako ten papírkový. Utrogestan vliv na test nemá. Na gyndu moc nemá cenu chodit tak brzo, stejně tam nic moc neuvidí, do té doby uvidíš sama na testu, jestli sílí dál. Kadopádně to vypadá nadějně, držím palce 🙂.

merope
7. únor 2023

Utrogestan zpomalí menstruaci (přijde později a i tak spíše špinění - což klidně může být i při těhotenství), nevšimla jsem si, že by vůbec kdekoli kdokoli psal, že by mohl dělat falešně pozitivní test (sama jsem taky nikdy neměla a že jsem se utrogestanu nabrala).

merope
7. únor 2023

@katule1990 Určitě má cenu jít brzo - právě kvůli případnému vysazení utrogestanu v případě neotěhotnění. Jestli bere utrogestan, tak to bude po nějaké formě IVF, tzn. určitě je dobře jít na krev a snad pak ani nevysazovat, protože bude test pozitivní 🙂.

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
pro89
8. únor 2023

@klarikjack to mas asi testy Dr. Max viď ? Ty mají málo barviva … třeba mama test by jsi měla určitě silnější . Určitě mech rozestup testu aspoň ob den .

laxesis
23. únor 2023

utrogestan obsahuje progesteron, na ten žádný těhotenský test nereaguje, takže tím to určitě není;)