Pomáhají bylinné vložky Tiande?

ivanyg
15. únor 2019

Holky prosim, zajimaji me vase zkusenosti. Pomohly vlozky? Nepomohly? Spatne zkusenosti? Dobre zkusenosti? Moc dekuji 😊

kkk612
15. únor 2019

@ivanyg mě pomohly hodně na mykozy a jiné bych už nechtěla. Také krásně zkracuji MS a je celkove taková slabší. Já měla vždy strašné kreče a s těmi vlozkama od tiande se to hezky ustálilo. Je to sto a jedno oproti alwayskam. Náhodou jsem si při poslední MS zapomněla tiande objednat a byla jsem dva dny jen na always a chytla jsem z nich tak akorát lišaj :D jinak po roce užívání vlozek tiande a po vysazeni HA po 12 letech užívání jsem do dvou měsíců otěhotněla, vlastně hned při prvním ovulacnim cyklu.
Mamka se sestrou je také užívají a jsou spokojené.
Jinak určitě to chce i ten jejich intim gel, je naprosto skvělý, jakékoliv svědění po umytí hezky ustálo.

nnnadja
15. únor 2019

Já měla jednou intimku a perfektní. Jinak kolegyně velmi chválí!

ivanyg
autor
15. únor 2019

Ja mam ted nejake na ms a pali jako blazen 😂. Jsem furt na vazkach protoze o tiande koluje spousta veci. V prosinci jsem vyzkousela 8 intimek udelal se mi hrozne obri zaniceny uhr ktery jsem nemela v zivote a trosku mi ty vlozky vyvolavaly uzkosti ( psychicky) ale ten mesic jsem taky otehotnela. Jestli to bylo tim to nevim, ale minco stejne odeslo s ms a dalsi mesic nic takze jsem si rekla ze tomu dam jeste jednu sanci, ale mam strach abych si zbytecne neublizila.

kkk612
15. únor 2019

@ivanyg tak ony vytahují škodliviny z těla ven, takže se tomu urhu ani nedivím. Mě stačilo udělat i ten jejich detox s náplastmi a koukala jsem, co vše ze mě lezlo, i na zádech se mi udělaly uhry, ale pak mi bylo o hodně lépe. Vím, ze o tiande kolují bůh ví jaké zprávy. Já ho začala celkove užívat ještě v době, kdy ty zprávy nekolovaly a takhle spokojena jsem ještě s žádnou kosmetikou nebyla. Nehledě i na ty jejich bylinné náplasti. Manžel je užívá na počínající artrozu v prstech a vždy ráno po nalepeni se citi podstatně lépe. Samozřejmě každému sednout nemusí, je to kosmeceutika, takže to i dyl trvá než si sedne a mohou na ni byt i reakce, protože přece jen obsahuje vyssi podíl přírodních složek. Js už bych třeba v životě na sebe nenapatlala nic z avonu, oriflame nebo mary kay. Ale to jsem odbočila. K těm vlozkam, oni doporučuji začínat s lecivymi intimkami jemná pece, kde je těch bylinek nejméně. Mě třeba ani nějak nepalila ta nejsilnější energie života. Taky mám vysledované, ze ty menstruační a intimky nefritova svěžest jsou opravdu svěžejsi a po koupeli u nich cítím menší větrání. Kamarádka je třeba taky nesnesla. Ale zas ten druhy typ: energie bylin jak menstruační, tak intimky s těmi takový problém není a většinou se prave tyhle užívají na nejrůznější problémy, krom tedy kůry s vlozkama energie života.
Asi bych jim ještě dala sanci 🙂 nedavala si je po koupeli. Hlavní výhoda, krom těch bylin, je teda v tom, ze jsou bavlněné a nejsou beleny chlorem. Kdyby teda náhodou nesedelo vůbec, tak v drogerií fakt zkusit koupit nějaké eko bavlněné, protože uměle always už bych si teda nedavala ani kdyby mi za to platili.
Jinak některé ženy bývají alergické na bylinu myslím, ze je to Andělina čínská, kterou ty vložky obsahují.

kkk612
15. únor 2019

@ivanyg asi bych se k tomu snažila přistoupit neutrálně. Hodit všechny negativní i pozitivní zprávy za hlavu a hodnotit objektivně. Ublížit nemohou (pokud nejste nějak alergická, ale to ty ženy sundavaji hned) více než alwaysky.

ivanyg
autor
15. únor 2019

@kkk612 moc dekuji 😊 uklidnilo me to, alergicky nejsem mozna trosku citlivejsi ale vlozku mit zvladnu a zadne zarudnuti a tak nemam 😊. Dam jim sanci a hodim se do klidu. Ja se tesim az jednou po druhem porodu bud pouzivat uz jen kalisek a vlozky zadne 😊

eloise02
15. únor 2019

Jasně, jedna z "užívání" vložek Tiande otěhotněla, druhé vyvolávají psychické úzkosti, třetí po vložkách lezou obrovské uhry i ze zad. Už dlouho jsem se tak nezasmála! Jak moc na hlavu musí člověk být, aby vážně věřil, že tohle všechno Tianblé dokáže?

kkk612
16. únor 2019

@eloise02 asi byste si tu mou odpověď o uhrech na zádech měla přečíst znovu, zjistíte tak, ze to nebylo z vlozek, ale z detoxikacnich náplastí a takové věci se při detoxikaci dějí zcela zběžně, když se tělo cisti od škodlivin. Někdy byste si to měla zkusit, než budete kritizovat 😜 jinak neotehotnuje je po vlozkach, ale je možnost, že bylinky v nich obsažené dokážou divy. Mě pomohly a kdo dlouhodobě nebojuje s problémy a je ochoten už vyzkoušet cokoliv, tak neuvěří.

ivanyg
autor
16. únor 2019

@eloise02 dobry den, na hlavu jste asi vy kdyz lezete do diskuze po ktere vam je hovno. Bezte si urazet jinam. Netvrdim ze jsou tyto vlozky zazracne, jen chci zjistit zkusenosti ostatnich, jestli jim dat sanci nebo ne, jelikoz ten cyklus co jsem par zkusila jsem otehotnela tak jim dam asi sanci. Jestli to bylo vlozkama nebo ne to nevim, proto chci vedet co ostatni zeny. Sve telo mam dost rada na to abych dobrovolne pouzivala spatne veci proto me zajimaji nazory ostatnich. Firmu jinak neznam nedelam pro ne ani nebudu. A bylinky od jakziva ovlivnuji hodne veci tak proc by ne psychiku.