Dobrý den , dnes mi zjistili ze mám PCOS po 3 letem snažení . Bohužel na to přišly až na klinice , ale chci se zeptat.
Teď pročítám různé články a docetla jsem se , ze těhotenství je automaticky rizikové . Je někdo kdo nemusel být na rizikovým ? A jak probíhalo těhotenství ? Zatím mě čeká léčba a doufám , ze se díky ni zadari a otěhotním 🙂
Mám pcos a nikdy mi nikdo neřekl, že bych kvůli tomu měla rizikové těhotenství. Těhotenství probíhalo naprosto v pořádku
Mám pcos a taky žádný rizikový těhotenství ))
Tak to jste mě potěšily 🙂 děkuji
@veunka17 my jsme už na klinice a až se srovná problém s vajíčky tak jdeme na inseminaci
PCOS sam o sobe neznamena rizikove tehotenstvi, ale zeny s PCOS trpi casto inzulinovou rezistenci a maji pak spise tehotenskou cukrovku, ja ji mela v tehotenstvi pokazdy a to sladky nejim. Takze ano, v rizikove poradne jsem skoncila.
Mám Těžké PCOs,10 let snažení a nikdo se o rizikovým nezmínil
Silné pcos, otěhotněla jsem po prvním ivf+et a pracovala jsem normálně až do 34tt a bylo mi úplně dobře, krom břicha jako bych ani nebyla těhotná🙂
Já mám PCO a mám rizikové těhotenství kvůli tomu, že to máme z ivf a mám problémy
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám diagnostikované PCOS s nikdo se o rizikovém nezmínil. Otěhotněla jsem cca po 3/4 roku snažení. Teď se snažíme o druhé od října 😏