Ahoj, mám trochu netradiční dotaz 🙂
Jaká je podle vás nejlepší poloha při sexu, když chce žena otěhotnět?
Někde jsem četla, že misionář.
Jsem rok a půl po gynekologické operaci, vše je v pořádku, operace pomohla. Teď mě nejvíce vyhovuje poloha na koníčka, misionářská mi ještě dělá trochu problém.
Při misionářské je prý průnik nejhlubší. Vím, že k otěhotnění poloha není až tak důležitá, hlavní je ovulace, kvalita spermií a tak.
Jenom mě zajímá, jaký na to máte názor 🙂
Zezadu a misionář, ale je t nepodstatné. Já otěhotněla prvně z koníčka a podruhé z boku 😅
@tercasv nám to u prvního syna trvalo rok a dva měsíce po vysazení prášků... Teď jsem je už dlouho nebrala a povedlo se nám po 4 měsících kdy jsme se začali snažit. 🙂 Ale prášky jsem nebrala cca 8mesicu.. Ale tím nechci říct, že je to tak pořád. Kamarádka nebrala měsíc a hned byla těhotná a hned s dvojčaty... Takže je to u každé jinak 🙂 Držím palce!
Ehm u nás první mimco na koníčka 😂 před svatbou jedinej sex a bylo. Takže asi to tak v pohodě jde.
Ahoj ja cetla,ze na holku misionar,na kluka konicek..
Mam dve holky a u nas je dost obliben misionar neco na tom bude...
Kamaradka po kazdem sexu delala svicku,nemohla dlouho otehotnet a nakonec se zadarilo..dnes ma Davidka..
je to uplne jedno jaka poloha ty mrsky se dostanou tam kam maji za kazdy pozice :D
no, je to uplně jedno, pokud nemáš nějak naklopenou dělohu, což není nic neobvyklého..já jsem otěhotněla, po 10ti měsících, když jsem po sexu zvedla nohy nahoru, abych spermoušům pomohla 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
🙂