Pokud ms nedojde, dělat test v den zpoždění, nebo až druhý den?

stastnamatka07
7. led 2021

Měla sem ms od 12-16.12
Měla bych být v Pátek 13 dpo a ms by měla dojít v sobotu.
Samozřejmě nejsem robot a nemusí to tak být úplně přesně.
Pokud nedojde ms, mám dělat hned v Sobotu nebo až v Neděli ? Já sem většinou dělala test před ms, takže nemám zkušenosti a ráda bych slyšela rady od vás.
Doktorka mi brala v úterý krev na crp kvůli zánětlivým markrum ale to teda nevím, jestli by to podle toho poznala. Děkuji.

atisak
7. led 2021

@stastnamatka07 To máš jedno, pokud bys byla těhotná, ne? 😉 Udělala bych raději později než dřív. Pokud to tam je, tak to tam je, pokud není, tak není. Mně osobně to jinak přijde jako zbytečné plýtvání testy 😀

stastnamatka07
autor
7. led 2021

@atisak Já nechci kupovat milion testů ale ptala sem se co je lepší jestli ten den nebo den po, toť vše.
Příznaky nějaké mám, píchání od pupiku dolů, nechuť k jídlu nebo ba naopak chvilkama chuť na vše. Jiný ženský uvádějí příznaky i dřív než já a opravdu byli těhotné. Ale nechci si nic slibovat, takže kdyby nedošla v Sobotu ms, tak to chci zkusit. :&)

palja
7. led 2021

@stastnamatka07 test je nejlepší dělat týden po vynechání MS, to už bude téměř jednoznačné. Pokud brala doktorka krev ba crp, tak nic nezjistí, je to úplně jiný odběr.

stastnamatka07
autor
7. led 2021

@palja Děkuji 🙏

jjasmina
8. led 2021

Já jsem měla pravidelnou ms jako hodinky, dělala jsem den před ms a už tam byli // dobře viditelné

michaelarousova
8. led 2021

Pokud jsi tehotna uz se to ukaze takze ja bych dneska klidne testovala☺️ Ale pokud na to mas povahu testuj az po vybechani, ale to ja bych nedala😂

stastnamatka07
autor
8. led 2021

Tak sem zkoušela teď cca 14.15 a zdálo se mi, že je tam duch ale to se mi vážně asi zdálo 😊 Zkusím ráno, jinak to nemá cenu 😁

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@jjasmina Já jí právě nemám úplně přesnou 😁

wendiyk
8. led 2021

@stastnamatka07 já tam teda něco málo vidím 😊

michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 jabteds taky vidim☺️Zitra rano to bude vice videt☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@wendiyk
@michaelarousova Faakt holky ? Já už sem asi slepá a nic si nenalhávám 😁😁 Tak uvidím ráno 😊

michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 jeste bych s oslavou pockala😂muze to byt klidne i ryska bohuzel☺️Rano to bude jistejsi☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@michaelarousova Však proto sem psala, že si nic neslibuji 😁 Ráno to budu vědět na 100% a dám vědět 😊

sebinka123
8. led 2021

@stastnamatka07 vidím ducha 😉

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@sebinka123 Děkuji, tak uvidím zítra ráno 😊 (pokud nezačne ms)
Ale je to tedy divné, od rána sem nejedla jelikož jsme brzo vstávali a spěchali a teď sem si na chuť dala čoko trošku a už sem šla zvracet. Což se mi nestává, sem zvyklá nejíst i celý den kvůli práci

stastnamatka07
autor
8. led 2021

Ještě přidávám foto z dálky.

sebinka123
8. led 2021

@stastnamatka07 zkuste ještě foto v reálné barvě, bez filtrů a úprav

stastnamatka07
autor
8. led 2021
michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 a co je to za test?☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@sebinka123 Ono to právě s tím bleskem nejde nic vidět, proto sem to dala do tmavého filtru 😁

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@michaelarousova Jestli myslíš značku, tak Pepino a kupovala sem ho i při prvním těhu a ukázal správně 😊.

michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 ten ma ale celkem malo barviva☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@michaelarousova To nevím 😁

michaelarousova
8. led 2021

Nejjistejsi je mamatest☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@michaelarousova Joo jen teda nikde ho nemůžu sehnat 🤷

michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 joo ja ho shanela pred tydnem a taky nemeli az na alze jsem ho koupila☺️ Ale me hezky ukazoval i dr max☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@michaelarousova Ten sem dělala cca 5-6 dní zpět a nic ale to bylo podle mě brzo a myslíš teda, že podle těch hodnot crp to nepoznají ? Já si to myslím, protože to by mě přece řekla a ona brala jen na zánětlivé markry

michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 tohle ja vibec nevim☺️Sle spis bych rekla ze ne☺️

stastnamatka07
autor
8. led 2021

@michaelarousova No hlavně mě hrozně svědí prsa posledních pár dní, prvně byli citlivé a teď dost svědí.
Tak nevim nu

michaelarousova
8. led 2021

@stastnamatka07 me minule tehu taky svedely a strasne😂 ted je zas vubec necitim☺️