Měla sem ms od 12-16.12
Měla bych být v Pátek 13 dpo a ms by měla dojít v sobotu.
Samozřejmě nejsem robot a nemusí to tak být úplně přesně.
Pokud nedojde ms, mám dělat hned v Sobotu nebo až v Neděli ? Já sem většinou dělala test před ms, takže nemám zkušenosti a ráda bych slyšela rady od vás.
Doktorka mi brala v úterý krev na crp kvůli zánětlivým markrum ale to teda nevím, jestli by to podle toho poznala. Děkuji.
@atisak Já nechci kupovat milion testů ale ptala sem se co je lepší jestli ten den nebo den po, toť vše.
Příznaky nějaké mám, píchání od pupiku dolů, nechuť k jídlu nebo ba naopak chvilkama chuť na vše. Jiný ženský uvádějí příznaky i dřív než já a opravdu byli těhotné. Ale nechci si nic slibovat, takže kdyby nedošla v Sobotu ms, tak to chci zkusit. :&)
@stastnamatka07 test je nejlepší dělat týden po vynechání MS, to už bude téměř jednoznačné. Pokud brala doktorka krev ba crp, tak nic nezjistí, je to úplně jiný odběr.
@palja Děkuji 🙏
Já jsem měla pravidelnou ms jako hodinky, dělala jsem den před ms a už tam byli // dobře viditelné
Pokud jsi tehotna uz se to ukaze takze ja bych dneska klidne testovala☺️ Ale pokud na to mas povahu testuj az po vybechani, ale to ja bych nedala😂
@jjasmina Já jí právě nemám úplně přesnou 😁
@stastnamatka07 já tam teda něco málo vidím 😊
@stastnamatka07 jabteds taky vidim☺️Zitra rano to bude vice videt☺️
@wendiyk
@michaelarousova Faakt holky ? Já už sem asi slepá a nic si nenalhávám 😁😁 Tak uvidím ráno 😊
@stastnamatka07 jeste bych s oslavou pockala😂muze to byt klidne i ryska bohuzel☺️Rano to bude jistejsi☺️
@michaelarousova Však proto sem psala, že si nic neslibuji 😁 Ráno to budu vědět na 100% a dám vědět 😊
@stastnamatka07 vidím ducha 😉
@sebinka123 Děkuji, tak uvidím zítra ráno 😊 (pokud nezačne ms)
Ale je to tedy divné, od rána sem nejedla jelikož jsme brzo vstávali a spěchali a teď sem si na chuť dala čoko trošku a už sem šla zvracet. Což se mi nestává, sem zvyklá nejíst i celý den kvůli práci
@stastnamatka07 zkuste ještě foto v reálné barvě, bez filtrů a úprav
@stastnamatka07 a co je to za test?☺️
@sebinka123 Ono to právě s tím bleskem nejde nic vidět, proto sem to dala do tmavého filtru 😁
@michaelarousova Jestli myslíš značku, tak Pepino a kupovala sem ho i při prvním těhu a ukázal správně 😊.
@stastnamatka07 ten ma ale celkem malo barviva☺️
@michaelarousova To nevím 😁
Nejjistejsi je mamatest☺️
@michaelarousova Joo jen teda nikde ho nemůžu sehnat 🤷
@stastnamatka07 joo ja ho shanela pred tydnem a taky nemeli az na alze jsem ho koupila☺️ Ale me hezky ukazoval i dr max☺️
@michaelarousova Ten sem dělala cca 5-6 dní zpět a nic ale to bylo podle mě brzo a myslíš teda, že podle těch hodnot crp to nepoznají ? Já si to myslím, protože to by mě přece řekla a ona brala jen na zánětlivé markry
@stastnamatka07 tohle ja vibec nevim☺️Sle spis bych rekla ze ne☺️
@michaelarousova No hlavně mě hrozně svědí prsa posledních pár dní, prvně byli citlivé a teď dost svědí.
Tak nevim nu
@stastnamatka07 me minule tehu taky svedely a strasne😂 ted je zas vubec necitim☺️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 To máš jedno, pokud bys byla těhotná, ne? 😉 Udělala bych raději později než dřív. Pokud to tam je, tak to tam je, pokud není, tak není. Mně osobně to jinak přijde jako zbytečné plýtvání testy 😀