Ahoj, chci se poradit. Bazalni teplotu merim druhy měsíc, a teď mám po ovulaci, do ms 10 dnů. Teplotu mám 36,9, měrim ve stejný čas, na stejném místě, bez vstáváni. No a dnes ráno byl teplota 36,5. Nevíte, co by to mohlo byt? Stalo se to některé?
Přesně, jak píše jaja. Jeden pokles nic neznamená, spíš nahraj fotku se záznamem a můžeme se na to podívat ;)
@jirikmaminka Ta dnešní vysoká teplota znamená, že s největší pravděpodobností proběhla ovulace. Teď by se ti měla teplota držet vyšší a až před očekávanou menstruací případně klesne. A když neklesne, udělej test. Ale na to je ještě čas, to tak cca za 10 dní.
@jaja01k a jak je to kdyz uz je pak zena tehitna tak uz ovulace nejsou vim ze je to blba otazka ale ja fakt nevim
Jasan 🙂 Ve chvíli, kdy moc převezme progesteron a oplodněné vajíčko se uhnízdí, tak už vaječníky nedostávají od estrogenů signály, aby vaječníky tvořily nové folikuly s vajíčky.
.Ahojky když jsem měla ovulaci, měla jsem BT 36,9 - předevčírem a včera.
Dnes mám BT 37,8
Po ovulaci mám.
Snažíme se o miminko a pobolívá mě podbřišek, dost teda na levé straně. Takové spíše píchání a v noci se potím jako 🐖
A to spávám v kraťasích a tílku. Tato BT může být projev raného těhotenství?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nemusí to znamenat vůbec nic. Záleží, jaké budou teploty v dalších dnech, a jak bude celkově vypadat graf.