Pohlaví dítěte před početím. Jaké vychází při ivf?

Jaké pohlaví dítěte před početím vychází když postupujete ivf a je vám 36 jde jen o názor

gruyerre
1. pro 2019

@janeckovadenimarie já bych řekla, že holka...tak na 50%
co to je za dotaz?!? Copak my můžeme vědět, jestli vám embryolog píchne do vajíčka holčičí nebo klučičí spermii? 😀

jituli84
1. pro 2019

to je zase dotaz takhle na nedělní ráno 😀

gruyerre
1. pro 2019

@jituli84 mě to aspoň pořádně probralo, musela jsem procvičit mozek 😂

jituli84
1. pro 2019

@gruyerre Tak to kolikrát stačí tady otevřít pár diskuzí 😀

gruyerre
1. pro 2019

@jituli84 tohle je ale obzvlášť zapeklita otazka, jsem se hodně zapotila, ale snad jsem paní pomohla

jituli84
1. pro 2019

@gruyerre Já myslím,nže určitě ano 😀

veruuu_kubesovic
1. pro 2019

a není to fuk??? podstupovat IVF tak jsem ráda, že objevím // na testu, natož řešit pohlaví miminka...

janeckovadenimarie
autor
1. pro 2019

@jituli84 normální dotaz

janeckovadenimarie
autor
1. pro 2019

@veruuu_kubesovic je to jedno to jen názor snad

zelenaesmolda
1. pro 2019

@gruyerre
stesti,ze vyber je jenom dvoji 😀

sudylichozrout
1. pro 2019

@janeckovadenimarie To neni normalni dotaz, fakt ne...

janeckovadenimarie
autor
1. pro 2019

@sudylichozrout tak sorry

jaja01k
1. pro 2019

@gruyerre Já s tebou nesouhlasím, na 50 % to bude kluk 😃

janeckovadenimarie
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
j.a.n.i
1. pro 2019

@janeckovadenimarie No, on je ten dotaz hlavně strašně hloupý... ale položit ho samozřejmě můžeš, je tvoje věc, čím se na netu prezentuješ.

gruyerre
1. pro 2019

@jaja01k to jsem si mohla myslet, že se tady někdo bude chtít hádat a za každou cenu mi vyvrátit můj názor. Já ho ale nezměním a vůbec o tom s tebou nehodlám diskutovat 👹😵😀

lilian2111
1. pro 2019

@janeckovadenimarie ty hele já bych řekla že to máš
50/50 😇🤪

zelenaesmolda
1. pro 2019

@gruyerre

@jaja01k
jste obe vedle jak ta jedle! bude to hermafrodit.konec diskuze 😀

janeckovadenimarie
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
1. pro 2019

@janeckovadenimarie
kdyz myslis... 😀

janeckovadenimarie
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
loylii
1. pro 2019

@janeckovadenimarie z logiky věci, doktor přece nepozná spermii jestli to je holka nebo kluk... nemyslíš?? A je to eticky zakázané, rozhodovat o pohlaví. Pouze v případě, ze by se u vás v rodině dedila nemoc napříč generacemi u stejného pohlaví. Jinak samotné IVF neovlivňuje pohlaví. Ze by se spis podařili holky nebo kluci.

martaskaaa
1. pro 2019

Já si ten dotaz četla si 5x a nějak nechápu co chceš za názor 😀 při IVF můžeš mít holku nebo kluka, Dr vybere to nejlepší embryo a že ti je 36 je úplně jedno

janeckovadenimarie
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
irena1111
1. pro 2019

Před početím nevyjde žádné pohlaví i kdybys udělala stojku a po početí to bude buď holka nebo kluk.

nazka
1. pro 2019

@janeckovadenimarie já se teda nikdy nezúčastním diskuzí, když mi přijdou hloupý a rozhodně nekomentuju. Ale tady si to nemuzu odpustit 😁 před početím přece nikdo nemůže vědět pohlaví miminka. Možná vědma 😁 kamarádka má předurčeno mít do roka holčičku, tak uvidíme a taky jdou na ivf 😄
Měla jsi dotaz lépe napsat, že Ti jde o zkušenosti maminek, které otěhotněly přes ivf a co z toho bylo za pohlaví. Věk v tom nehraje roli. Jestli teda chápu teď dobře dotaz. Pod nadpisem se mi to moc nedařilo 😊

aurelie34
1. pro 2019

@janeckovadenimarie je uplně stejná šance na holku nebo kluka jako u přirozeného početí. U přirozeného se k vajíčku dostane nejrychlejší spermie a u IVF vybere doktr to nejlepší embryo. Šance jsou úplně stejné. Tak že 50 na 50. Není nikde dokázané že po IVF se rodí více holek nebo naopak kluků. Prostě záleží na náhodě.

snahnah
1. pro 2019

Zadavatelka je beztak troll, páč zakládala furt dokola stejné diskuze, několik stejných dotazů v poradně... A jen tak mimochodem, až to embryo vyroste, rozhodne se samo, jaké bude mít pohlaví, to je teď moderní 🤣🤣🤣🤣🤣

luciebx
1. pro 2019

My si taky prošli ivf ve tvém věku. Máme holku. Ono se prý dá vědět jaké embryo ti zavádí zda holka nebo kluk ale myslím ze oni to neříkají. Už pravé ze si pohlaví nesmis vybírat. A ne bylo celkem jedno co to bude. Takže bych se toho moc neudržela ze někdo holku jiná kluka. Záleží které embryo bude nejsilnější

fafetka
1. pro 2019

Je to fakt 50/50🤷🏻‍♀️Ale při ET bývají více chlapci, při KET holcicky (jsou odolnější a lépe přežijí rozmrazeni) ovšem samozřejmě jsou výjimky potvrzující pravidlo.Pohlavi embrya se předem ví pouze v případě ze se nechávají předem geneticky vyšetřit. Tzv. PGD ale to se děla jen v případě kdy je k tomu vážný důvod.