Ahojda ,
prosím o váš názor. Na jaře bychom se s manžou chtěli pokusit o mimi a já nevím jak a jestli vůbec mám svému lékaři říct, že se připravujeme. Podstoupila některá z vás nějakou speciální prohlídku? Mám o něco takového žádat, nebo o vitamíny, mám strach abych něco nepromeškala.
Děkuji za vaše rady. 😅
ahoj, urcite nic nezkazis kdyz zacnes co nejdriv brat listovku. ja jsem chtela pred tehu jit k obvodacce, aby mi vzala krev, jestli mam v poradku cukr a tuky, proste takova preventivni prohlidka, taky jsem mela dostat tetanovku, ale to jsem uz nestihla, otehotnela jsem driv.... pa
Děkuji za odpovědi,
listovku si utčitě koupíma a manža bude papkat vitamíny taky, tak jsem zvědavá za jak dlouho se nám mimínek zadaří 😅 . Že bych se do toho pustila už dříve 😀
Jestli chodis pravidelne (rocne) na prohlidky, nemusis nic. Ja predtim nebyla u gynekologa asi pet let 🙂, tak jsem si pak pred zacatkem snazeni dosla, abych vedela, ze je vse v poradku.
listovku jez, na kontrolu si zajít taky můžeš, je lepší otěhotnět s pocitem, že je vše ok, než případně v raném těhu doléčovat nějaké infekce nebo podobné banalitky 😉 ale nutné není nic, počít i porodit můžeš i bez mudrů
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky já jsme žádnou prohlídku neabsolvovala-pokud se cítíš zdravá tak to snad není nutné, jen je dobré už před otěhotněním jíst kyselinu listovou a to i běhěm těhotenství-velmi to pomáhá dobrému vývoji miminka a partner ať jí vitamin E - je to také dobré na plodnost 😉 Kyselina listová se prodává v lékárně-jsou to tablety a vitamin E samozřejmě taky 🙂 🙂 No a potom v těhotenství aspoň první 3 měsíce jez vitamíny pro těhotné-pak už to není nutné, ale to už je věc názoru-někdo je nejí vůbec někdo zase celé těhotenství....Tak hodně štěstí a ať se brzy zadaří 😉 😉