Ahoj, chci se zeptat těch z vás co zkusili gel na podporu početí, pomohl vám některé?
A co ta mateří kašička? Na oboje jsem četla velkou chválu, tak mě zajímá, jestli s tím někdo má zkušenosti 🙂
@leniczka23 a který jste měla? 🙂
@lucii732 Concaive
@lucii732 gel na otehotneni? Muj nazor? Nesmysl... Chces otehotnet? Kup si knihu od Wahlgrenis-Proc k nam miminko nepřichází. Je tam popsane, ze miminka na svet neprichazi na povel a ze si nekdo urci..je to proces, zazrak..Ma se k tomu pristupovat jinak. Mas se pripravit jak fyzicky tak psychicky. Fyzicky? Vycistis si tělo treba bylinkama..detox, pak kontryhel atd. Ja chodila k pani ktera mi delala caje. Pak si hlidas jidelnicek, životosprávu. Zacnes se hybat, beh, posilování.. Co se tyka psychiky? Hodit za hlavu sledování menses, plodnych ci neplodnych dnu. Zacit si s partnerem uzivat sami sebe. Planovat si.krásné chvíle, zdokonalovat sex.. Doporucuji koupit si sexy spodni pradlo, kostýmech a vyrajcovat partnera... No tohle vsechno pomohlo me. Přirozeně jsem takto otehotnela po15 letech. Proste jsem minuly rok od jara na vse kaslala a uzivala si sebe a partnera. Bum. V lete jsem otěhotněla, byla jsem z toho v soku. Držím palce 😊😉🙏
Zkoušela jsem kyselinu listovou, čaje , babské rady jako po sexu nohy nahoru atd
. nějaké prášky další na podporu s nic .. pak jsme se na to vykašlali byli na jedné schůzce v sanusu domluvily inseminaci ... A po 3 měsícich jsme si toho přišli sami . Takže jsem též toho narozu že když má dítě přijít přijde .. ale nijak se tomu nepomůže ...
3x jsem s nim otehotnela celkem snadno, jaky na tom mel podil tezko rict. Pouzivali jsme ho z toho duvodu, ze se bez lubrikantu neobejdeme a sliny nebo bezny lubrikant nejsou pro spermie vhodne.
@lucii732 ahoj, mně teda gel Conceive (ani teda nic jiného) nepomohlo. Ani jiné věci mi nepomohly včetně neřešení ničeho. Prostě vůbec nic. Myslím, že máme problém a bohužel v dnešní době ho má hodně párů. Vůbec nemusí být vidět, třeba něco imunologického apod. A to prostě jen tak nezmizí když si člověk pořídí gel nebo se zaměří na něco jiného... Jiné páry naopak mohou kouřit, pít, žít ve stresu, mít nadváhu/podváhu a stejně otěhotní na první dobrou. A i stresované ženy ve válce nebo třeba znásilněné ženy otěhotní. Je to podle mne něco neuchopitelného a otázka štěstí. Ale samozřejmě se snažíme všechny tomu zázraku nějak pomoci. Snažíte se dlouho? Do 1 roku je totiž normální doba snažení :/
@gracelove snažíme se skoro třetí rok. První rok se podařilo otěhotnět, bylo z toho biochemické, přesně za další rok, teď na vánoce to bylo další těhotenství a tentokrát se v 10 týdnu zamlklo, takže jsem musela na revizi.
Jedno dítko doma už mám, snažili jsme se o ní pět let, takže vím, že to není jen tak, ale přece jen se snažím najít nějaké vitamíny k pomoci 🙂 když jsme se snažili o první dceru, tak jsem brala různé vitamíny z netu, pila kontryhel, a šla na čínskou medicínu kde mi na míru udělal prášky, do tří měsíců toho všeho brání se po pěti letech a bez menstruace povedlo otěhotnět. Jenže ta čínská medicína byla hodně drahá sranda před lety natož dneska 🙂
Ale tady se přece nepíše, jestli to vyřešilo jiné problémy s početím. Samozřejmě, když má někdo imunologické problémy, tak nějaký gel není kouzelný. Nám pomohl 2x. Snažili jsme se pár měsíců u obou. Zadařilo se v měsíci, kdy jsme ho použili. Třeba to byla náhoda, třeba ne. Každému může pomoct něco jiného, ale nemusíte tady hned dělat, jak to je/není všelék. To taky přece nikdo netvrdí.
@ivya placebo? Ja jsem byla v tom CAR byla nekolik let a podstoupila 5x IVF... Tento rok, po 15 letech se mi přirozeně, diky placebo efektu jak tu pises podarilo prirozene otěhotnět.. a jen diky vsemu co jsem pred x komentáři psala. Kdybys cetla vsechno a ne jen posledni komentář ode me, asi bys toto nepsala.. Ona uz jedno dite ma, evidentně je tam jiny problém nez ze by byla neplodna.... Hnat nekoho do CAR neni reseni. Ma do sebe rvat zbytecne hormony kdyz uz tehotna byla? Potřebuje posilit tělo, delohu... atd..
Nemůžu to říct na 100% ale možná že zabral v měsíci kdy jsme ho používali jsem otěhotněla . Mě to jako úplná blbost nepřijde . Gel udělá přátelštější prostředí pro spermie a lépe se jim ,,pluje,, aby se dostaly tam kam je potřeba
Já jsem třeba otěhotněla cca 5 měsíců po vysazení antikoncepce, kterou jsem brala tak 8 let...takže dost. Od porodu (císař) mám menzes cca na 4 tampony, takže jakože super, jenže mám za sebou jednu kyretáž (cca v 8.tt odešlo) a pak přesně po roce biochemické těhotenství. Klukovi je právě 7,5 roku a v prosinci jsme měli první sezení v CAR kde se mu nelíbila děloha načež mi to ještě ten týden potvrdila i nemocnice a příští týden jdu na operaci....takže tady jen chci říct, že ono někdy pokud už jedno je a pak to nejde, není jen v hlavě, ale pak i fyzicky. Mám nějak prý zarostlou dělohu a budou mi ji "řezat / rozpínat" (pardon za slovní název...). Jestli to bylo císařem nebo kyretáží a nebo zánětem - to už nikdo nezjistí....ale spoléhat se na dovolenou a vášnivého partnera taky není záruka. Takže mi teď začíná spíš boj o čas...tj. ve 40 ti dítě už taky fakt nechci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já ho dostala od kamarádky, protože ji zbyl a otěhotněla jsem ten cyklus kdy jsme ho zkoušeli, ale jestli to bylo tím, to netuším.