Holky, myslíte, že po odběru pravého vejcovodu a odebrání ložisek endometriozy mohu začít užívat kyselinu listovou a kapky gynex na podporu všeho a na povzbuzení pro otěhotnění?
Ja si myslim ze gynex i listovku ano,je to ciste na bazi bylinek ten gynex.Ja brala femibion a gynex,ale nemam tedy odebrany vejcovod atd.
@betnika Ahoj, já osobně mám taky zkušenost s endometriozou, byla jsem na seminářích a workshopech a při endometrioze by ses měla vyhnout všemu estrogennímu, tzn. kontryhel, jetel, sója, cizrna atd. Koukala jsem na složení a ten Gynex obsahuje kontryhel, ale to je na Tobě, jestli do toho i tak půjdeš 😉
Souhlas s @johan7 - Gynex je kontraindikace, může Ti přihoršit. Kyselinu listovou můžeš, ideálně jako methylfolát, ať už máš či nemáš potíže se vstřebáváním. Doplňků je hromada - Fertiprona, Superfolin, Chytré miminko, Femibion... Určitě pohledej i něco na imunitu, lichořeřišnice například. Pokud nemáš alergii na včelí produkty, tak sežeň mateří kašičku od včelaře, anebo v nějakém produktu, třeba Sarapis Plus+ nebo v bio kvalitě z lékárny, zdravé výživy..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Osobně bych brala komplexní vitamíny jako pregnafolin nebo femibion nebo Yarilo.