Podpora otěhotnění po odebrání ložisek endometriózy

betnika
8. čer 2019

Holky, myslíte, že po odběru pravého vejcovodu a odebrání ložisek endometriozy mohu začít užívat kyselinu listovou a kapky gynex na podporu všeho a na povzbuzení pro otěhotnění?

kiki1912
8. čer 2019

Osobně bych brala komplexní vitamíny jako pregnafolin nebo femibion nebo Yarilo.

vaseli16
9. čer 2019

Ja si myslim ze gynex i listovku ano,je to ciste na bazi bylinek ten gynex.Ja brala femibion a gynex,ale nemam tedy odebrany vejcovod atd.

berushe14
9. čer 2019

@betnika mám taky pravý vejcovod pryč. Bral jsem gynex, fertility blend. Teď jedu na nosifolu. Nevím proč by jste nemohla. Většinou jsou to bylinky a vitaminy, které neublizi.

johan7
9. čer 2019

@betnika Ahoj, já osobně mám taky zkušenost s endometriozou, byla jsem na seminářích a workshopech a při endometrioze by ses měla vyhnout všemu estrogennímu, tzn. kontryhel, jetel, sója, cizrna atd. Koukala jsem na složení a ten Gynex obsahuje kontryhel, ale to je na Tobě, jestli do toho i tak půjdeš 😉

hermij
11. čer 2019

Souhlas s @johan7 - Gynex je kontraindikace, může Ti přihoršit. Kyselinu listovou můžeš, ideálně jako methylfolát, ať už máš či nemáš potíže se vstřebáváním. Doplňků je hromada - Fertiprona, Superfolin, Chytré miminko, Femibion... Určitě pohledej i něco na imunitu, lichořeřišnice například. Pokud nemáš alergii na včelí produkty, tak sežeň mateří kašičku od včelaře, anebo v nějakém produktu, třeba Sarapis Plus+ nebo v bio kvalitě z lékárny, zdravé výživy..