Dobrý den, chtěla bych požádat všechny kteří mají zkušenosti s léky který jim předepsal gynekolog k podpoře otěhotnění aby se uchytilo. Co Vám doktor/ka napsala a s čím máte dobré zkušenosti a pomohlo k vytouženému miminku. Budu ráda za všechny Vaše příspěvky abych věděla co si můžu nechat na gynekologii k podpoře otěhotnění. ❤️
@jasminek2012 dobrý den, moc děkuji za váš příspěvek hned si prostuduji. Jsem ráda když si navzájem pomáháme a dělíme se o zkušenosti a rady.
@pe90tra dobrý den, já mám zase s Clostilbegytem jen výborné zkušenosti. U první dcerry jsem otěhotněla hned po prvním cyklu, teď beru opět už mám druhý cyklus za sebou (čekám jak to dopadne ☺️) a popřípadě k dalšímu cyklu mám nasadit i Utrogestan
CL můžeš brát 3 měsíce,ale dle slov mé lékařky pokud už dítě mám tak až 5 měsíců,ale to je max. Každá máme zkušenosti jiné, tak aspoň info jak to je a bylo u mě ☺️🌺
Mě dr. napsal rehabilitace - cvičení podle Mojžíšové. Není to teda doplněk, ale pokud je problém v pánevním dnu, páteři, kostrči, tak pomůže.
@aspie83 musí napsat dr, nebo se dá koupit?
@lenkalubina dobrý den nemusí případně napsat doktor i případné co je možné koupit hlavně se informuji co dokázalo pomoct a jaké máte zkušenosti.
@lenkalubina já objednala na netu, je to doplněk 😉
@pe90tra Zdravím mě doktor napsal Clostilbegyt,ale zatím nic🙏🙉
@veruuneckaaa Dobry den. Děkuji za informaci a napsal Vám ho hned? Snažíme se o miminko 5ty měsíc. Nebo až po roce?
@pe90tra Mě to napsal hned jak jsem mu řekla že chceme mimčo,i když testy z krve jsem měla v pořádku...
@veruuneckaaa děkuji za informaci 🌹
Napiš, kde je asi problém.
Snažíte se nějak dlouho? Cykly jsou?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na gyndě se předepisuje běžně Clostilbegyt na ovulaci a Utrogestan na druhou fázi cyklu. Mně nepomohlo ani jedno, po Clostibegytu jsem měla 2 časné potraty.
Pozor na něj, jsou to silné hormony, které se nesmí užívat dlouhodobě.
Co mě opravdu pomohlo, tak nasadit doplněk stravy Fertiprona (Inofolic, Nosifol), prostě doplněk stravy s inositolem. Ještě ten měsíc, co jsem ho nasadila, jsem otěhotněla bez hormonů. Po 4 letech snažení.