Podařilo se Vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět, nebo to zkoušíte a hlídate dýl?
Já jeden měsíc vyzkoušela poprvé ovu testy abych věděla kdy mam asi tak ovu a další měsíc se žadarilo hned 😊
Ano. Vysadila jsem antikoncepci po 8 letech. Chtěli jsme to nechat náhodě, ale já si chtěla zároveň ověřit, jestli po těch letech antikoncepce najede vůbec ovulace jak má. Takže jsem zkusila ovulační testy. Zjistila jsem, že ovulka bude dle pozitivního testu a rovnou jsme to zkusili i s manželem. A otěhotněla jsem 🙂 To že pak těhotenství dál nedopadlo (VVV) je už věc druhá :(
Vysadila jsem po 15 letech antikoncepce. 3 měsíce hlídám ovulaci a snažení je zcela cílené a řekla bych poctivé a nic. Komplikace v cyklu jsem nezaznamenala..
jo, hlidala jsem lednovou a v unoru uz jsme sli rovnou na vec a povedlo se napoprve 🙂
A je lepsi se snazit v den ovu nebo pred? Ja mivam dost silne bolesti pri ovu
?? to by byl spíše záázrak 😉 ale stát se může....ale šance je malá. Prý je lepší před ovu....spermie si tam na vajíčko počká...těžko totiž vychytáte den ovulace ta trvá pouze 12 hodin a když už přešvihnete vajíčko je fuč.....jinak bych spíše doporučila to neřešit 😉 ono se totiž může táhnout měsíce či roky......dneska má hodně lidí problém otěhotnět. Užívejte jiných věcí a na nějaké snažení zapomeňte a ono to pak přijde samo...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zkoušíme 4. cyklus ale tentokrát jsme se teprve opravdu snazili a já si poctivě sledovala ovulku...