Zdravím děvčata. Potřebovala bych znát váš názor nebo zkušenosti. 16. 12. 2016 jsem prodělala samovolný potrat v 6tt, bez jakéhokoliv lékařského zákroku. Tudíž jsem ještě v šestinedělí. V nemocnici mi řekli, ať s dalším miminkem počkám nejméně 3 měsíce, na kontrole u mého lékaře jsem s ním o tom pochopitelně mluvila a on mi řekl, že čekat nemusíme a dokonce je velká pravděpodobnost, že otěhotním ještě v šestinedělí a miminko bez problému donosím. Je tady nějaká šťastná těhulka nebo maminka která se povedlo otěhotnět ještě v šestinedělí nebo raději počkat? Já už bych další miminko chtěla (byla by to pro mě taková náplast za to potracené) i když mám doma už 2,5letou princeznu.
@krispinka20 Ahoj, já byla 16.11. na revizi kvůli ZT v 8tt, doktorka říkala snažení po druhé MS, počkali jsme na první a zkusili to, cítila jsem se dobře. Zatím nevím, jak to dopadlo, ale mám 2 dny zpožděnou druhou porevizní MS a pocit, že už ani nedorazí. Pokud jsi nebyla na revizi, nemusí se myslím čekat vůbec, ale vlastní zkušenost nemám. My počkali na první porevizní MS a začali zkoušet. Říkala jsem si, že tělo vědělo, proč se miminka "zbavilo" a bude taky vědět, kdy je připravené na další těhotenství. Pročetla jsem snad všechno, co jsem našla o těhotenství po potratu a hodně holkám to vyšlo brzy znovu a tentokrát už bylo všechno v pořádku. Držím palce 😉
@krispinka20 Ahojky, já jsem ten případ 🙂 2.10 jsem prodělala samovolný potrat v 7tt - o týden později proběhla kontrola u gynekologa, kde zjištěno, že vše je v pořádku, děloha se sama vyčistila. Na dotaz jestli čekat mi doktorka řekla, že můžeme začít hned a mám to brát jako opožděnou menstruaci. Na konci října opět pozitivní těhotenský test a teď už víme, že čekáme holčičku 🙂
@saidy já na začátku měla taky 2 dny zpožděnou, pak jsem to dostala a další měsíc už ne. O miminko jsme se snažili od června. takže v listopadu přišla velká radost a v prosinci zase velká bolest. Ale tak jak píšeš, tělo si řekne. Je fakt, že ještě jsem ani nevěděla že jsem těhotná ale pořád mě hrozně bolela hlava (prášky od bolesti jsem žádný nebrala, protože jsem každý měsíc doufala, že jsem těhotná) a druhý den od potratu bylo po bolesti. Takže jsem se taky uklidňovala tím, že to asi tělo nepřijalo tak jak mělo. Doufám že ti to vyjde, držím pěsti 🙂
Já jsem 6.11 samovolně potratila porazila v 7tt,první Ms dorazila po 4 týdnech tak jsme se začali s manželem snažit,termín druhé Ms byl 31.12 která nedorazila 2.1 jsem si udělala test který vyšel negativní a další den Ms odrazila. Takže i druhá přišla ze 3 děním spožděním. Zkusíme to tento měsíc a když se nezdaří nechám tomu volný průběh jelikož tělo si samo řekne kdy je připravené a příroda to zařídí. Nemá cenu tlačit jelikož čím víc tlačíš tím víc se neuspěje 🙂
@lucinka58 Tak to je krásné, že ti to tak vyšlo. Taky doufám že to brzy vyjde i nám. Hodně štěstí a hlavně zdraví 🙂
já byla na revizi 5.11. v nemocnici mi řekli čekat 3měs. můj Dr. at se snažíme po první MS ta přišla přesně 5.12...tak se teda snažíme ...
Všem co to vyšlo..krásné a úspěšné těhotenství 👏
@nikyselen ty si to měla o den dřív jak já, ale já měla samovolný teď už mám za sebou druhou Ms tak uvidíme
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jj, to jsme si také mysleli, a pozítří to bude rok od mého potratu v 11. tt. a nic. Ale vůbec nic! Stejný scénář jsme měli i my, něco jiného nám radili v nemocnici a něco jiného obvodní gynekolog. Uvidíte, jak na tom budete zdravotně... Hlavně určitě počkejte na kontrolu po šestinedělí u svého lékaře a pak uvidíte, co Vám řekne 🙂 Hodně štěstí!