Ahoj, ráda bych se poradila. Pohlavní styk jsem měla 19.10 a následně jsem užila i pilulku po. Potom jsem měla styk i 26.10 a ten už byl normálně chráněn kondomem až do konce bez nehody. Včera ráno jsem si dělala těhotenský test,který vyšel negativně. To bylo 22 a 15 dní po styku. Užívám antikoncepci, ale tento měsíc to bylo divoké. Ms mám očekávat v pondělí, ale dnes mám pocit plného žaludku. Pokud by to byl těhotenský příznak tak byl by na včerejším testu už alespoň duch nebo hcg stouplo až dnes a proto test nic nezachytil? Stejně tak si udělám test i zítra ráno.
@martiniquest problém je, že se necpou. Právě že jím poměrně málo
Někteří lidé, kteří to nemají v hlavě v pořádku by asi sex provozovat neměli. K čemu přesně myslíš, že taková antikoncepce slouží, když i přes to, že ji užíváš, máš potřebu brát pilulku po, která člověku akorát rozhodí cyklus a určitě nadělá i jinou paseku a několikrát se testovat, navíc ještě z důvodu plného žaludku. Ne, to opravdu není příznak těhotenství, ale toho že tě prostě tlačí nějaké jídlo.
Tak jis asi moc malo, protoze ti spravne nefunguje seda kura mozkova.
nevím proč má urážíte, ptám se jen na to že i kdyby to byl příznak tak jestli by už b včera test pozitivní.
@eloise02 Pilulku po jsem užila ještě minulý blistr kvůli tomu, že jsem měla průjmy a musela jsem si udělat 7 denní pauzu dříve ai přesto, že v letáku psali že bych měla být chráněna tak jsem si nebyla i jistá. Pokud mi nepřijde v pondělí ms, tak půjdu na krev.
Tak když musíš udělat pauzu, vem si kondom ne? 🤦
Aha, takže tohle bude taky tvůj dotaz, že jo? https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/poradna...
Ani odpověď doktora tě nepřesvědčila, že pilulka po je hovadina?
@gracinka7 Měli jsme ho ale obávala jsem se trochu kvůli něčemu jinému.
@eloise02 Ne, ale tak alespoň teď budu poučena do budoucna. Teď mi to asi rozhodí cyklus ale tak co už
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak se tolik necpi a nebudes mit pocit plného zaludku 😂