Ahoj,
ráda bych se s vámi opět o něčem poradila. Na konci listopadu jsem byla na revizi (8tt prázdný gestační váček), tři měsíce konečně uplynuly a my se začali zase snažit.. Štěstí nám ale nějak nepřeje.. Konec tohoto týdne mi vychází na plodné dny a rádi bychom to zase zkusili, ale aktuálně mám anginu a od včera mám na 10 dní ATB (penicilin). Jde mi o to, myslíte, že hrozí nějaké riziko, pokud by se mi v tomhle období podařilo otěhotnět (když je za námi už jeden ,,nepovedený pokus)? Už jsem doma přes týden, takže se cítím dobře a doktor mi říkal, že penicil se smí i po dobu těhotenství, ale já mám strach, aby se zas něco nepokazilo.. Na druhou stranu už ale prostě nechci čekat ani měsíc navíc :( Děkuji za jakýkoli názor a mějte se krásně, L. 🙂
@1leny já bych na to just hopsla, taky jsem otěhotněla při angine 🙂)))
Souhlasim s nikca94...my se snazili pul roku a nic, oak jsem onemocnela a dostala horecky 39 a jeste predtim byla darovat krev a najednou to bylo, manzel doted rika, ze mam silnou imunitu a ze me musela skolit nemoc, abych mohla otehotnet😁
Ja jsem u obou deti otehotnela pri nemoci, s druhym taky angina a brala jsem ospen. A obe deti jsou v poradku. Dr rekla ze kdyby bylo hned ze zacatku neco spatne tak to odejde samo
Já otěhotněla taky při angíně ..a teď končim 17.tt 🙂
Holky moc děkuju!! Vážně jste mi teď zvedly náladu!! Půjdeme do toho, snad se zdaří 🙂 🙂
Taky jsem otěhotněla při chřipce, dostala jsem antibiotika ( jako na potvoru co se nesmí v těhotenství :-/ ), neschopenku a v den kdy jsem měla nastoupit znovu do práce, mi ráno vyšel pozitivní test 🙂 Tak už jsem nešla.. 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já jsem také otěhotněla při angíně s ATB a už jsem ve 20tt a zatím vše v pořádku 🙂
Dokonce jsem někde četla, že při nemoci je tělo "náchylnější" k otěhotnění, nevím jestli je to pravda, ale moc držím palce!
Mimo to, penicilin je opravdu "bezpečný" i v těhotenství 🙂