Ahoj,
ráda bych se s vámi opět o něčem poradila. Na konci listopadu jsem byla na revizi (8tt prázdný gestační váček), tři měsíce konečně uplynuly a my se začali zase snažit.. Štěstí nám ale nějak nepřeje.. Konec tohoto týdne mi vychází na plodné dny a rádi bychom to zase zkusili, ale aktuálně mám anginu a od včera mám na 10 dní ATB (penicilin). Jde mi o to, myslíte, že hrozí nějaké riziko, pokud by se mi v tomhle období podařilo otěhotnět (když je za námi už jeden ,,nepovedený pokus)? Už jsem doma přes týden, takže se cítím dobře a doktor mi říkal, že penicil se smí i po dobu těhotenství, ale já mám strach, aby se zas něco nepokazilo.. Na druhou stranu už ale prostě nechci čekat ani měsíc navíc :( Děkuji za jakýkoli názor a mějte se krásně, L.
@1leny já bych na to just hopsla, taky jsem otěhotněla při angine )))
Souhlasim s nikca94...my se snazili pul roku a nic, oak jsem onemocnela a dostala horecky 39 a jeste predtim byla darovat krev a najednou to bylo, manzel doted rika, ze mam silnou imunitu a ze me musela skolit nemoc, abych mohla otehotnet
Ja jsem u obou deti otehotnela pri nemoci, s druhym taky angina a brala jsem ospen. A obe deti jsou v poradku. Dr rekla ze kdyby bylo hned ze zacatku neco spatne tak to odejde samo
Já otěhotněla taky při angíně ..a teď končim 17.tt
Holky moc děkuju!! Vážně jste mi teď zvedly náladu!! Půjdeme do toho, snad se zdaří
Taky jsem otěhotněla při chřipce, dostala jsem antibiotika ( jako na potvoru co se nesmí v těhotenství :-/ ), neschopenku a v den kdy jsem měla nastoupit znovu do práce, mi ráno vyšel pozitivní test Tak už jsem nešla..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já jsem také otěhotněla při angíně s ATB a už jsem ve 20tt a zatím vše v pořádku

Dokonce jsem někde četla, že při nemoci je tělo "náchylnější" k otěhotnění, nevím jestli je to pravda, ale moc držím palce!
Mimo to, penicilin je opravdu "bezpečný" i v těhotenství