Prosím, zda se s tím také někdo setkal. Byla jsem v 9týdnu, když jsem začala ráno krvácet, potratila sem. V nemocnici mě hned vzali na sál, zbavili mě zbytky plodu a udělali laparoskopii. Mám dvě jizvičky v pupíku, jednu v podbřišku ( od drénu) a předtím jizvu od císaře ( takže zašitá z každé strany). Co mi bylo sděleno, je že mám dírku na děloze ( od té laparky), o velikosti jehly na pletení. Tak se chci zeptat, jestli to brání otěhotnění, popř. jestli je nějaké riziko v případě těhotenství. Doktor říkal, že se to bude rychle hojit, ale jak dlouho neřekl. A jaký je váš názor, kdy sexovat a kdy se snažit? V nemocnici řekli, že nesexovat 14dní, ale gyndař řekl, že dodržet šestinedělí. V nemocnici řekli, že snažit se za 3-4měsíce, gyndař řekl, že až na jaře, že na podzim je nejvíc potratů. Cítím se dobře, nekrvácím. Proto bych chtěla začít co nejdřív a normálně fungovat. Mrzí mě, co se stalo, ale život musí jít dál a musíme se snažit dál. A věřte, že chuť na sex je opravdu veliká!!! Děkuji za názory.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já byla na laprce z jiného důvodu, ale taky byl zásah do dělohy a otěhotněla jsem další měsíc -musela jsem co nejrychlejc a všechno bylo naprosto v pohodě a bez problémů. MOje segra potratila 3x a vždy sexovala po dvouch týdnech, když se na to cítila. naposled otěhotněla tuším dva měsíce po potratu a holčičku konečně donosila 😉