Dobrý den mám tady otázku za zlatého bludištáka …
Prosím chci se zeptat .. napisu to stručně … sobota cca 15h pozitivní ovulacni test to znamená ze ovulace by měla přijít do 24-48h v sobotu večer 21h píchnout Ovitrelle .. takže Ovitrelle to nacasuje ze ta ovulace přijde přesně cca do 36h od vpichu ???
@kocila v pátek na folikumetrii mel folikul 17,4mm tak si myslím ze v sobotu mohl mít tak těch 19-20
Ahoj holky chci se zeptat 25.7 jsem dostala ovitrelle folikul měl 20-21 . Lékařka řekla at se snažíme už od pondeli do středy ,od podání injekce jsem cítila horkost a postupně prisla i bolest břicha jako u silné ms to trvalo do čtvrtka v noci chci se jen zeptat měla jste to některá také a od kdy vlastně muzu počítat dny kdy si mám dělat test 😀 dekuji
@kocila dekuji ale mě znervózňuje ze stále od injekce večer nebo v noci přijde tupa bolest jako u ms hlavně tedy na levé straně kde byl folikul každé ráno čekám ze přijde ms tedy a ono nic . Přijde mi strašně brzy a nemožné takhle něco cíti kdyby se něco mělo tvořit. Hlavně si nejsem úplně jistá od kdy počítat “ovulaci” když jsem na to snažení měly od po-stř.😅
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud se aplikuje na spravne velikosti folikulu (19-20mm),tak ano vetsinou ovulace probiha za 36hodin.U tveho pripadu,ze jsi v sobotu mela pozitivni test +vecer ovitrelle bych rozhodne 36 hod s casovanym sexem necekala.Dnes urcite,zitra a pozitri pojistit.At se zadari