Chci že zeptat po kolika dnech od styku můžu delat tehotensky Test ,, vim ,že po vynechani ms ale po kolika dnech je tu duvěrihodny a pravdivý
@dommie_love Ja bych testu verila nejdriv den, ale idealne az tak tyden po vynechani. I pres pozitivni test muze jeste ms dorazit a clovek je pak smutny. Kdo to ma ale vydrzet, ze jo 🙂
Záleží kdy byla ovulace. Já mám zkušenost,že 12-13 dní po ovulaci už mi test // ukazuje,a to kupuju vždy běžné testy z drogerie, žádné extra z lékárny. Vzhledem k tomu,že spermie vydrží až 5 dní,tak doba od styku není to zásadní.
Ideál kolem ms
@dommie_love jako vetsinou se ukaze az tak tyden po vynechane MS
@keksik002 to už by mělo být úplně jasno, dálnice a na utz ( dobrém utz) vidět dutinka malá.
Ale je fakt že počkat týden je dobré,jednak se nehoní duch,jednak ovulace mohla být později, jednak se občas stává,že to odejde s ms. Ale já když vím kdy ovuluju, tak jsem to nikdy nevydržela, vím že ms mi chodí většinou 13 dní po ovulaci,tak když nic, dělala jsem test.
Dělala jsem si 3 dny po vynecháni ms... byl pouze malý duch... az po 5dnech vynechání byla pěkná čárka 🙂
@keksik002 no, právě. Správně podle normy by týden před ms nemělo být vidět nic,protože to se vajíčko sotva uhnizduje. Ale pokud zrovna v tom cyklu byla ovulace dřív,tak jde // najít dřív. Ony by jinak i ta ms přišla dřív než obvykle. A zas naopak, při pozdější ovulaci // nebo ms později.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
důvěryhodný a pravdivý to před ms nikdy nebude, nikdo ti nezaručí že to neodejde s ms. Proto je určitě lepší až když mekáš nebo první den ms aspoň pak nebudeš zklamaná.