Po jaké době se podařilo otěhotnět po čaji Mojžíšové a kyselině listové?

26. únor 2021

Holky která jste pila Čaj Mojžišové a brala kyselinu listovou ?
Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět 🙂

klokanka31
26. únor 2021

Já brala jen kyselinu listovou...

danvitka
26. únor 2021

Já pila kontryhelový čaj brala femibion fertipronu a pak už jen kyselinu listovou a zinek. Dělala stojky cvičila mojžíšovou pak teda hormonální jógu protože Mojžíšová mi přišla že vůbec nefunguje A nebo to dělám špatně. No a nakonec mi pomohli jen Utrogestan a ihned po vysazení utrogestanu jsem stejně potratila takže tam očividně mám nějaký hormonální problém.... 🤷 Jinak s prvním dítětem jsem nebrala samozřejmě vůbec nic nijak jsme se nesnažili a klaplo to 😁 a ještě jsem asi v pátém týdnu prodělala brutální chřipku... vše ok

kvetuska145
26. únor 2021

To je u kazdeho individualni. Nekdo otehotni bez niceho a ja zkusila gynex, kontryhel, ruzne vytiminy, nosifol, ananas, caj ludmily a podarilo se, kdyz jsem tomu uz prestala verit a rekla ze dobiram posledni baleni a prdim na to ☺️Dokonce jsem i cvicila mesice no a nepila alkohol nic. Posledni mesic jsem si dala i iqos sem tam kdyz jsme nekde byli a neverila ze to vyjde a klaplo to. 😊

Ale musim dodat, ze jsem mela clostil a duphaston od dr. ☺️

sarahsimona
26. únor 2021

Nesmíš se na to soustředit. Já chtěla strašně moc otěhotnět a nedařilo se. Pak jsem to už vzdala a světe div se, byla jsem těhotná 🙂

ema90
26. únor 2021

Kdyz jsme se intenzivne snazili, tak jsem brala/pila kde co a nepomohlo nic.
Pak jsme se na to nejakou dobu vyprdli, mela jsem jine priority a kdyz jsme se rozhodli, ze to znovu zkusime, tak jsem zacala pit kontryhel a malinik a druhy cyklus jsem otehotnela.

mamikry
26. únor 2021

Souhlasim s ostatnimi. Cim vic jsme se na to soustredila, tim dele otehotneni trvalo. Kdyz jsem prestala resit ovulaci a plodne dny, povedlo se hned. Brala jsem jen Femibion.

lidija1234
26. únor 2021

já beru kyselinu listovou a asi jsem jedna z těch mála co se jí to podařilo hnedka první měsíc :D i když my právě tomu chtěli nechat volný průběh a vubec by nám nenapadlo, že to vyjde hned :D

jakreb
26. únor 2021

Nebrala som vobec nic. Prve dieta na 3cyklus. Druhé dokonca na 1. a na prvy a jediny pokus a v 35.rokoch.😉 Držím prsty.

keksik002
26. únor 2021

Pila jsem co slo, brala vitaminy na podporu.. Atd.. No otehotnela jsem po 3 letech ve chvili kdy jsem vse vysadila a prestala resit blbiny a počítat dny atd.. ;)

horhana
26. únor 2021

Půl roku jsem nebrala vůbec nic a nedařilo se, pak jsem začla každé ráno užívat pregnafolin z Dr.max a podařilo se během dvou měsíců ... Nevím,jestli to mělo vliv nebo ne, ale po ¾ roce jsme se dočkali 😊

supermatka
27. bře 2021

Asi takhle teď jsme se začali snažit o 4. A vím že to nesmím hrotit. Teď jsem začala pít kontryhelový čaj a beru femibion. Psychika je mocná u těch 3 jsem na to nemyslela tím že to někdy vyjde a vyšlo to max 2. Cyklus 😂 nebrala jsem nic neřešila jsem ovu prostě Nic. Teď beru vitamíny a piju čaj tak jsem zvědavá. Začala jsem menstruovat tak uvidím co další cyklus ale snažíme se až od 16.3 😄.