Po jak dlouhé době se můžeme opět snažit?

sandras87
18. črc 2022

Holky, mám na Vás dotaz....po sedmi letech se nám s přítelem zadařilo počít miminko...byla jsem stimulována druhý měsíc clostylbegytem...ovšem...těhotenství bylo neprosperující - anembryomola. Jsem z toho pořád psychicky...no, ta která si tím projde, tak ví...nyní jsem tři týdny po revizi. Doktorka v nemocnici mi řekla, že po první menstruaci se můžeme zase začít snažit...ale dnes jsem byla u své doktorky na kontrole a ta mi řekla, že se doporučuje až po třech měsících....jak jste to měly vy? Nicméně...doktorka už mi další cyklus clostylbegytu nechce napsat a vzhledem k mému(35) a partnerovu(53) věku mi doporučuje kliniku IVF...a já se toho prostě tak nějak bojím...

martulka88
18. črc 2022

Já jsem porodila mrtvé miminko v38tt a doktor mi řekl, po šestinedělí, až proběhne MS, tak potom.. Zadařilo se po 4měsících od porodu.

lencaa11
18. črc 2022

@sandras87 věk bych úplně vypustila pila čaj kontryhel a zkoušela po 6 neděli tělo by mohlo bejt teď čisté a připravené pokud jste zdravotně v pořádku tak ještě bych podpořila vytaminama pro oba a jinak se milovala z lásky miminko cestu najde

europa00
18. črc 2022

@sandras87 ahoj nevím to jistě ale neměla to příliš vysoké hcg myslím ze se musi počkat než ti klesne na 0

vikysek0987
18. črc 2022

@sandras87 Nechala jsem projít jednu MS a snažili jsme se, zadařilo se po dalších dvou MS....Záleží na tom,jak se cítíš a jak je tělo připravené,když nebude, tak se miminko nechytne.....

bejuna29
23. črc 2022

před 2 lety po prvním ZT s revizí mi řekla doktorka, že vzhledem k věku není na co čekat, takže počkat na první porevizní MS a pak se snažit. teď jsem po druhém ZT a protože v dubnu jsem prodělala SP, tak mi doporučila počkat do konce roku, aby si tělo odpočinulo. v tvém případě, pokud šlo o anembryomolu... nevím... nemusí se sledovat hcg až do negativní hodnoty a teprve pak se začít snažit? v dubnu mi po to potratu kolísalo hcg a lítala jsem snad víc než měsíc po nemocnicích a odběrech...

ivetkafek18
23. črc 2022

Ja nechala projit jednu ms a zacali sme se snazit ale telo nebylo pripravene a otehotnela jsem az pul roku po revizi

sandras87
autor
28. črc 2022

@bejuna29 na hcg jsem byla minulý týden a už je v pořádku a negativní...teď čekám na první ms...a prostě to zkusíme...a jak píšete, buď tělo bude nebo zatím nebude připravené...uvidíme...moc mě mrzí, že máš za sebou takové trápení :(

krisstina93
28. črc 2022

Mě Dr taky říkal že mám počkat 3 cykly, já nepočkala a potratila sem znova, tak sem si to pak vyčítala, že možná kdybych počkala o měsíc dýl, mohlo to vyjít. Pak sem počkala půl roku a už to bylo v pohodě.