Ahojky,
Rada bych si precetla nejake zkusenosti ohledne pms a tehotenstvi.
Mam celkem dost priznaku jak pred ovu tak pred ms(pred ms hlavne bolest zad ,boleni v podbrisku,nekdy i vytok a jsem unavena a celkove me boli cele telo a mam nafoukle bricho)
A moje otazka zni,mel nekdo vsechny tyto priznaky a i pres to otehotnel? Prvni tehu vyslo hned ,druhe taky a ted to nejde a uz z toho trochu silim☺️
@michaelarousova Přesně takhle se cítím...před týdnem to bylo ještě horší...Teď už mě bolí hlavně ty prsa a břicho pobolívá...Test starý cca půl hodiny🙈
@tulipanecek tak parada😂nadeje jeste je..kazdopadne gratuluji🌸
@michaelarousova Naděje umírá poslední...🙂My jsme to v plánu neměli 😁ale děkuji 🌷
Na tohle by bylo dobré psát si těhotenský deník, už si to taky moc nepamatuju. Ale podle sms jsem psala manželovi v den kdy měla přijít menstruace že mě šíleně bolí břicho a že si jdu lehnout. V tu dobu už mi bylo ale špatně a absolutně jsem neměla chuť na nezdravé věci a to mi vydrželo celé těhotenství....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@michaelarousova Já měla docela dobrý příznaky. Únava, zimnice, hlad, nafoukla, časté močení o dost větší prsa a hodně bolavá dokonce jsem měla tmavé dvorce. A byl z toho pěkny pms.