Pms a těhotenství. Měl někdo všechny tyto příznaky a otěhotněl?

michaelarousova
9. lis 2020

Ahojky,
Rada bych si precetla nejake zkusenosti ohledne pms a tehotenstvi.
Mam celkem dost priznaku jak pred ovu tak pred ms(pred ms hlavne bolest zad ,boleni v podbrisku,nekdy i vytok a jsem unavena a celkove me boli cele telo a mam nafoukle bricho)
A moje otazka zni,mel nekdo vsechny tyto priznaky a i pres to otehotnel? Prvni tehu vyslo hned ,druhe taky a ted to nejde a uz z toho trochu silim☺️

misicka03
9. lis 2020

@michaelarousova Já měla docela dobrý příznaky. Únava, zimnice, hlad, nafoukla, časté močení o dost větší prsa a hodně bolavá dokonce jsem měla tmavé dvorce. A byl z toho pěkny pms.

tulipanecek
9. lis 2020

@michaelarousova Přesně takhle se cítím...před týdnem to bylo ještě horší...Teď už mě bolí hlavně ty prsa a břicho pobolívá...Test starý cca půl hodiny🙈

michaelarousova
autor
9. lis 2020

@tulipanecek tak parada😂nadeje jeste je..kazdopadne gratuluji🌸

tulipanecek
9. lis 2020

@michaelarousova Naděje umírá poslední...🙂My jsme to v plánu neměli 😁ale děkuji 🌷

danvitka
10. lis 2020

Na tohle by bylo dobré psát si těhotenský deník, už si to taky moc nepamatuju. Ale podle sms jsem psala manželovi v den kdy měla přijít menstruace že mě šíleně bolí břicho a že si jdu lehnout. V tu dobu už mi bylo ale špatně a absolutně jsem neměla chuť na nezdravé věci a to mi vydrželo celé těhotenství....