Ja bych se chtela zeptat , menstruace mi měska 15 dnů ,, tt jsem delala včera negativny ,, a dnes pozoruji hlen jako při ovulace ,co to má znamenat Nebo jako to mám chapat už je to celkem dlouha doba ,, může byt oneskorena ovulace nebo:(? (K doktori nemuzu ,karantena )
@dommie_love Zavolat doktorovi a po karantene se k nemu vydat.
Do te doby nic nevyresis.
@klokanka31 no ,, len to že tehotenskej test který jsem delala po dvoch tydnech od termínu ms ktera nedorazila byl negatívny ,, mam se bat že tehotenskej test vic než 7 tydnu od styku ukaze falošnej "negatívnej vysledek ://lebo nevim co s tým hlenem , nebo to byl cyklus bez menstruace a probehla delši ovulace ,, ja idem z teho jelen :((
@dommie_love To nevadí že máš negativní test. Podle mého ti ms prostě nepřišla (nevím jaký důvod), ale ovulace být může. Já neměla ms půl roku, a během toho jsem ale dvakrát otěhotněla.
@klokanka31 a tehotenskej test ti to potvrdil nebo ? ,, Pretože už je to vic než 7 tydnu a nevim jsem úplne okej až na ten hlen a nafoukle břicho
@dommie_love Co jestli mi test potvrdil?
@dommie_love Aby to bylo srozumitelné-ms jsem neměla, ale ovulaci měla. Takže ty těhotná nebudeš, když máš negativní test, ale zrovna můžeš mít ovulaci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dommie_love Jestli se ptáš jestli může být ovulace bez ms tak ano může. Já tak otěhotněla.