Plodný hlen bez ms cyklu. Co to znamená?

dommie_love
21. únor 2021

Ja bych se chtela zeptat , menstruace mi měska 15 dnů ,, tt jsem delala včera negativny ,, a dnes pozoruji hlen jako při ovulace ,co to má znamenat Nebo jako to mám chapat už je to celkem dlouha doba ,, může byt oneskorena ovulace nebo:(? (K doktori nemuzu ,karantena )

klokanka31
21. únor 2021

@dommie_love Jestli se ptáš jestli může být ovulace bez ms tak ano může. Já tak otěhotněla.

ema90
21. únor 2021

@dommie_love Zavolat doktorovi a po karantene se k nemu vydat.
Do te doby nic nevyresis.

dommie_love
autor
21. únor 2021

@klokanka31 no ,, len to že tehotenskej test který jsem delala po dvoch tydnech od termínu ms ktera nedorazila byl negatívny ,, mam se bat že tehotenskej test vic než 7 tydnu od styku ukaze falošnej "negatívnej vysledek ://lebo nevim co s tým hlenem , nebo to byl cyklus bez menstruace a probehla delši ovulace ,, ja idem z teho jelen :((

klokanka31
21. únor 2021

@dommie_love To nevadí že máš negativní test. Podle mého ti ms prostě nepřišla (nevím jaký důvod), ale ovulace být může. Já neměla ms půl roku, a během toho jsem ale dvakrát otěhotněla.

dommie_love
autor
21. únor 2021

@klokanka31 a tehotenskej test ti to potvrdil nebo ? ,, Pretože už je to vic než 7 tydnu a nevim jsem úplne okej až na ten hlen a nafoukle břicho

klokanka31
21. únor 2021

@dommie_love Co jestli mi test potvrdil?

klokanka31
21. únor 2021

@dommie_love Aby to bylo srozumitelné-ms jsem neměla, ale ovulaci měla. Takže ty těhotná nebudeš, když máš negativní test, ale zrovna můžeš mít ovulaci.