Ahojte, prosím můžete mi doporučit volně dostupné doplňky stravy pro muže na zlepšení plodnosti? Je toho spoustu až mi jde z toho hlava kolem a nevím které vybrat.
@klokanka31 Děkuji, ale látky které pomáhají k plodnosti znám, ale ráda bych spíš doporučení na konkrétní produkty.
Manžel užíval Fertilan, po doporučení doktorky pak ještě pridal vit.E
Folandrol
Fertilan, je sice dražší, ale má fakt nejlepší složení, je tam vše, co si člověk vyčte, že pomáhá. Selen, zinek, mateří kašička, maca, L-karnitin, L-arginin...
@katule1990 Děkuji za doporučení, už jsem o něm slyšela, jen mě pořád odrazovala ta cena...
Mně taky, ale muž měl tak blbý výsledky a nic moc nepomáhalo, tak jsem byla ochotná do toho jít. A složení je fakt dobrý. Jsou docela rozdíly v ceně, třeba na lekarnapohoda ho mají za 400, to celkem jde 🙂.
@katule1990 Takže měl u vás Fertilan úspěch? Výsledky muže jsou ted lepší?
Manžel bral Folandrol a zadařilo se, měl k tomu tuším ještě zinek a vitamin E, už přesně nevím, prostě něco, co tam chybělo 🙂
Fertility blend
Trochu se to zlepišilo, ale nakonec nám to stejně nedopadlo, museli jsme na IVF. Ale dost jsem to studovala a ten Fertilan byl nejlepší.
Já jsem užívala čaj od mojzisove, fertipronu a drmek
Tak ono jde i o to jak na tom aktuálně je? Spermiogram má udělaný? Podle toho bych pak nasadila co je potřeba. Ale selen a zinek ničemu neuškodí. Případně Maca Peruánská je fajn i na celkovou vitalitu😉
Kotvičník
Vitamin E
Manžel bral fertilman plus, ten mu moc nezabral na zlepšení spermatu, nakonec nám Dr v caru řekl až koupíme rybí tuk, manžel poctivě polykal ryby tuk a ejhle po 3 měsících viditelné zlepšení 👍
Maca řeřicha peruánská
V car doporučuji reproman.
Passion Men bylinné kapsle. Mam na ne spoustu kladných recenzí. V případě zajmu zašlu odkaz.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Selen a zinek.