Plánovaný styk. Měli jste také bez jakýchkoliv injekcí?

majka116
10. bře 2021

Zdravím.🙂
Mám dotaz, 13DC jsem byla na ultrazvuku kde nebyly žádné folikuly nic, 17Dc jsem byla znovu kdy už byla sliznice nějakých 8mm a folikul tam byl taky 14mm a doktor mi řekl ze ovulace bude za dva dny, a řekl ze v té době má být teda styk. Jen mě zajímá, měli jste taky někdo “plánovaný styk” bez jakýchkoliv injekci atd? Všude čtu ze se k tomu dostával pregnyl nebo ovitrelle a nemám s tím vůbec zkušenost tak pokud někdo z vás ví víc, a můžete se podělit 🙂

majili
10. bře 2021

@majka116 urcite muze byt planovany styk bez injekci. Planuje se prave tim ultrazvukem a tim, ze se podle velikosti folikulu ohadne, kdy bude ovulace. U tebe je treba ocividne pozdeji, nez jak se tabulkove uvadi a proto se to prave dela, aby se do toho terminu ovulace trefilo.

majka116
autor
10. bře 2021

@majili chápu 🙂 byla jsem poprvé vůbec, takže s tím nemám zkušenosti proto se ptám. Dekuju moc, jsi moc hodna 🙂

malenka3
11. bře 2021

Ta injekce je jen na podporu toho, aby folikul s jistotou praskl a uvolnilo se vajíčko. Ty ovulaci zjevně máš, takže pokud jste mladí a relativně v začátku snahy otěhotnět, může doktor volit pozvolný postup bez hormonální zátěže. Někdy se to tak dělá.

anpineapple
19. bře 2021

@majka116 ahoj, my to ted taky tak měli 😊 sice pak na další kontrole se zjistilo, ze folikul nepraskl a příští mesic me tedy injekce čeká... ale ted jsme to meli zkusit prave takhle, abychom věděli co a jak 😇