Plánování dítěte. Jak jste se připravovaly?

25. čer 2023

Dobrý den, s přítelem plánujeme společné dítě. Já už mám dceru (7let).
Ráda bych se Vás zeptala, jak jste se připravovali na těhotenství? Brali jste nějaké vitamíny atd?
Nechci se sledovat, ani to nemám za potřebu..

Další věc je, že se strašně těším, ale 4 roky zpátky jsem potratila v 9tt. Měla jsem nějaké polypy nejsem si jistá.. Mám strach, že se to stane znova..
Měl někdo něco podobného a povedlo se mu otěhotnět? Děkuji za Vaše rady.

lencaa11
25. čer 2023

Vitaminy pro plánování kyselinu listovou a nechala bych se zkontrolovat zda tam není polyp ještě a jinak se věnovala krásným chvylkam ☘️☘️

andelka
25. čer 2023

Jen listovku. Po dětech z prvního manželství jsem s novým partnerem jednou potratila, a pak se narodil syn ( po úplně ideálním těhotenství a porodu)

kaaacaaatkooo
25. čer 2023

Listovka 🙂 Je mi 36,5let.
4 roky snažení a užívání všeho možného, od bylinek po hormony, laparka cyst.
Zamlklé těhotenství 9.tt po 1.IVF (2019)
Náš zdravý syn po 3. IVF a asi 5. embryotransferu 🙂 2021
Teď něco kolem 6+1tt otěhotnění přirozeně po zastavení kojení a úpravě menses díky cvičení hormonální jógy 🙂
Taky se bojím, strašně moc už chci mít za sebou ten 9tt, ať můžu říct "uf". Pak genetiku, to bude další uf 🙂 Ale věřím, že to dobře dopadne 🙂

teenyel
25. čer 2023

Zacala jsem brat Femibion, kdyz jsme se rozhodli, ze si nebudeme davat pozor a vyzkousime to. Pila jsem kontryhel a malinik a merila BT, ale to hlavne z duvodu, ze posledni dobou jsem nemela uplne pravidelnou MS, tak abych vedela, jak to telo funguje a caji trochu pomohla, aby se to srovnalo. Litalo mi to o cca tyden sem, tyden tam. Otehotnela jsem asi po ctvrt roce. Jinak mam uz 8 letou dcerku, jedno zamlkle s SP v 10.tt, jedno preruseni a par biochemek v minulosti. Navic mam trombofilii. Ted jedeme 27.tt a verim, ze vse bude v poradku 🙂

autor
25. čer 2023

@kaaacaaatkooo bude dobře 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

janule0123
25. čer 2023

Určitě kyselinu listovou.. určitě ve formě folátu 🙃veliký procento lidi neumí vstřebat listovku, ve formě folátu je už nastepena.. Gyn me po zamlklym tehu doporučoval toto a brát ideálně 3 měsíce předem.::

luhana
26. čer 2023

Jak píší holky, tak užívat kyselinu listovou a já jsem si z krve nechala ještě pro sychr otestovat hormony štítné žlázy. Žádanku napíše obvoďák nebo si to můžeš zaplatit jako samoplátce.

autor
26. čer 2023

Je tohle ok?

lencaa11
26. čer 2023

Ano

teenyel
26. čer 2023

Ano, to je on. Prave obsahuje komplex vitaminu a zaroven listovku ve forme folatu.

kaaacaaatkooo
26. čer 2023

Děkuju 🙂)

fyii
27. čer 2023

ja se pripravovala na tehotenstvi a materstvi hlavne financne🙂 az trosku zvolnim, ze nebudou koukat co chodi od statu a premyslet co muzu poridit a co ne🙂 ostatni prislo az s tehotenstvim, to stejne clovek neovlivni