Ahoj holky, už po několikáté během pár dnů se mi stalo, že při protahování na židli, v posteli nebo dnes ráno jsem se natáhla k příteli pro pusu a hrozné píchání v podbřišku. Je to pár vteřin a hned to přejde... Jsem 9-10DPO a snažíme se druhý měsíc... je možné, že souvisí s uhnizďováním? Nedělalo někomu? Ovulaci mi provází křeče a bolest břicha den dva... teď 4-5DPO se mi bolest a křeče vrátily zase na den dva párkrát za den... nechci si dělat naděje, mám pekelný strach kvůli věku (35) ale však to znáte 🙂 🙂 Test jsem si nedělala, menstruace by měla přijít 28.5. děkuji 😍
@pavlinak007 to je brzy..
Kup ClearBlue test. Ranní moč. A uvidíš. 🙂 Já mám fakt citlivo dole.. až moc… ale tohle nemůžeš nějak přiřazovat. 🙂 Ne dřív než po MS, klidně se může dostavit. Já jsem krvácela, takže jen test. 🙂 A nebo Dr.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Takle strašně brzy je to zvláštní... spíš si myslím, že to bude z psychiky, jak víš, že se snažíte. I když v těhotentví upozorňují na to, že hormony povalují vazy v téhle oblasti a že je to častý efekt, ale... Fakt mi to přijde brzy.
Ale každopádně moc držím palce 😉 .