Píchání v podbřišku při protahování. Může to souviset s uhnizďováním?

pavlinak007
24. kvě 2023

Ahoj holky, už po několikáté během pár dnů se mi stalo, že při protahování na židli, v posteli nebo dnes ráno jsem se natáhla k příteli pro pusu a hrozné píchání v podbřišku. Je to pár vteřin a hned to přejde... Jsem 9-10DPO a snažíme se druhý měsíc... je možné, že souvisí s uhnizďováním? Nedělalo někomu? Ovulaci mi provází křeče a bolest břicha den dva... teď 4-5DPO se mi bolest a křeče vrátily zase na den dva párkrát za den... nechci si dělat naděje, mám pekelný strach kvůli věku (35) ale však to znáte 🙂 🙂 Test jsem si nedělala, menstruace by měla přijít 28.5. děkuji 😍

cilkat
24. kvě 2023

Takle strašně brzy je to zvláštní... spíš si myslím, že to bude z psychiky, jak víš, že se snažíte. I když v těhotentví upozorňují na to, že hormony povalují vazy v téhle oblasti a že je to častý efekt, ale... Fakt mi to přijde brzy.
Ale každopádně moc držím palce 😉 .

sorboni30
25. kvě 2023

@pavlinak007 to je brzy..

lucinka359
26. kvě 2023

Kup ClearBlue test. Ranní moč. A uvidíš. 🙂 Já mám fakt citlivo dole.. až moc… ale tohle nemůžeš nějak přiřazovat. 🙂 Ne dřív než po MS, klidně se může dostavit. Já jsem krvácela, takže jen test. 🙂 A nebo Dr.