Ahoj holky, prosim Vás jakou máte zkušenost s těhotenskym testem od Dr Maxe? Dělala jsem si Pepino a dvakrát mi vyšel slabě pozitivní, ale Max neukazuje nic.
@juliemichal je zatím hodně slabý, mám dva dny do MS. Takhle mi vyšli dva. Foceno asi 5 minut po testování. Byl viditelný ihned
Ja tam nic nevidim 😏🤷♀️ Ale podle me bych se tim nestresovala a pockala opravdu az treba na den ms, ale vim, je to tezke, taky jsem testovala den pred ms, ja teda mela krasnou carku.
@viktorie1517 mno když zahmourim oči,tak tam možná něco vidím.je úplně pidi,tak proto na Dr Maxu nic není,ten má málo barviva.mamatest nemáš?
@juliemichal po obědě si pro něj sjedu 🙂. A dám vědět jak to dopadlo 🙂 .
@viktorie1517 moc držím palečky a těším se na fotečku ♥
@juliemichal uvidíme jestli Pepino nelhalo. Už dvě děti mám a pokoušíme se ještě o poslední 🙂 . Jsou to teprve dva měsíce 🙂
@viktorie1517 já mám 4 chlapečky,nejmladší má půl roku 😀 a neplánovaně jsem otěhotněla a dnes jsem 5+6 😀 no a to jsme se o třetího snažili 4 roky a o čtvrtého 2 roky 😀 teď stačila jen kapka a i přes kojení jsem otěhotněla,čemu se divil i můj dr 😀
@juliemichal já mám dcerku 6 let , ta nám trvala asi 7 měsíců a chlapeček 3,5 roku a ten vyšel hned první měsíc 🙂 . Tak to to před tebou smekám, pět dětiček bude asi zápřah. Miluju děti tak bych klidně dala i těch pět 🙂 , ale manžel by to toho už nešel, musela jsem ho nějakou dobu ukecávat na třetí 🙂
@viktorie1517 já u Maxe měla vidět o dost později než mamatest
@viktorie1517 jukni na rozdíl, ten máma test je delan o den dřív
@viktorie1517 fakt jsi musela? 😀 jako já jsem chtěla jen 3 😀 ale manžel mě přemlouval do čtvrtého 😀 mno a abych pravdu řekla,tak si páté nedovedu představit,několikrát si řeknu,že bych šla i na potrat a pak si řeknu,že jsem blbá a malé si nechám,což nechám,i když nad tím potratem uvažuji... já mám 12 letého,9 letého,4 letého a půl ročního 😀
a fakt za mě max ne-e i ve skupince snažilek,holky píšou,že max má strašně málo barviva,nej je mamatest ♥
@juliemichal tak clear blue dvě čárky ukázal toto...druhá čárka tam je ale taky slabá
@viktorie1517 tohle je 25. Když chceš lovit duchy musí to být 10 nejlépe mamatest
@viktorie1517 ano strašně slabou vidím,škoda,že jsi nesehnala mamatesty.
Já teda nevidím čárku ani na jednom testu. Clear blue takové modré čárky dělá běžně, to je negativní test. A ty ostatní jsou bílé. Pokud není jasně ohraničená čárka, je to rozpité barvivo. Udělej test až ti vynechá ms.
@viktorie1517 tohle jsou klasické rysky. Za ducha bych to nepovažovala. Zkus zítra.
@viktorie1517 to už vypadá lépe. Na mamatestu by to bylo lepší zkus ho
@viktorie1517 no super,krásné ♥
@viktorie1517 Duchové jsou 😊. Jak dlouho se snažíte? 🤩
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahojky ukaž foto pepina ♥ dr max má hodně málo barviva.