Ahoj budoucí maminky, máte některá fotečku pozitivního ovu testu Pepino? Testuji poprvé a ani jednou za cyklus teda není čárka alespoň stejně výrazná (jak by měla dle návodu být). Myslíte, že jsou obecně ovu testy spolehlivý nástroj k zjištění ovulace, nýbrž spíše jen taková naše polopsychická berlička? Tady v diskuzích, které jsem letmo pročetla, psalo vícero maminek, že měly i přes ne výrazné čárky na ovu testech ovulaci a v tom cyklu i otěhotněly 🤷🏼♀️
@hanca27 Já tenhle cyklus zkoušela poprvé ovulační testy a zrovna od Pepina a měla jsem krásně dvě silný čárky pátý den testování 🙂 Momentálně čekám, jestli naše snažení bylo úspěšné. Dnes jsem 26.den cyklu, těhotenský test byl ráno negativní a pak jsem začala špinit, uvidim jestli mi začne MS nebo je to uhnizďování 🤔🙂
@hanca27 Tak bohužel to tento cyklus zase nevyšlo..ale tak zkusili jsme to, předtím jsem měla biochemické těhotenství (přes týden zpoždění a u těhotenskeho testu mi začala slabnout druhá čárka), tak jsem si asi měla dát jeden cyklus klid. Nicméně to nevzdavame a budeme se snažit dál 🙂
@hanca27 No právě..testovala jsem poprvé když jsem měla 4 dny zpoždění, to jsem měla ducha, za dva dny jsem to zkusila znova a slabší duch a za další dva dny už byl test ráno negativní a během dne jsem to dostala 😔 Teď jsem měla dva dny zpoždění a radši jsem vůbec netestovala. Tak držím palce tobě, aby to vyšlo 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky testuji ale nemám testy Pepino ale Livsane, fotku pozitivního testu mám, ale ne teda Pepino, tak nevím jestli pomůže 🙂