PCO a těhotenství, podařilo se?

andyskarsgard
31. srp 2017

Ahojky, chtěla bych se zeptat zda měla některá PCO a zda se podařilo otěhotnět normální cestou? nebo jen asistovanou reprodukci.

Já jsem prošla clostybegid nebo jak se to jmenuje, a neměla jsem uspěšnost. Tedy ovulace se mi nedostavily. O dítě se pokoušíme už několik let cca 3 roky, manžel je v pořádku podle testu.

Doktorka mě odkazala na asistovanou reprodukci, ale když jsem šla u nich na krev jediné co mi řekly je že mám PCO a že jiná možnost než asistovaná reprodukce není. Nechce se mi tomu věřit.

Abych měla menstruaci beru duphaston jinak se mi nedostaví, snažila jsem se i zhubnou zatím jen 10 kg,.. zatím žádne výsledky změny.

Ehm, na umělé oplodnění nemám boužel finanční prostředky. Proto by mě třeba i zajímalo kolik jste platily apod.

Děkuji moc za odpovědi.

jarmarca
31. srp 2017

@andyskarsgard Ahoj, ja mam taky pco, snazime se 2,5 roku a zatim nic, do ivf se mi ale moc nechce... v breznu jsem byla na laparoskopii a i kdyz jeste tehotna nejsem, tak jsem konecne zacala ovulovat a chodi mi krasne ms, do te doby hruza des a v podstate zadny cyklus... zkus se na to dr. zeptat;)

luska__
31. srp 2017

Ahoj Ja mám údajně taky pco- ale nadvahu jsem neměla. A hormony na to taky moc seděly.
Údajně jen jsem měla vaječníky hodně "prolezly"
Zabrala mi kombinace clostiku a duphastonu. Nebo možná vypuštění myslenek..
Myslim si, ze nic neni nemožný.
Zkusila jsem hormonalni jógu.
Pokud mimco chcete hned, protože uz to je dost dlouhá doba raději bych zkusila nějakou pomoc 🙂 neni na tom nic špatného.
Horší jsou ty ceny..

anetagsxr
31. srp 2017

Mám PCO byla jsem na laparoskopii a 3/4 roku na to jsem otěhotněla bez užívání hormonů a zcela přirozeně. A to jsme mimčo chtěli až za rok a ted mám v bříšku rovnou dvě

alcar
31. srp 2017

Mne pomohla kombinace mojzisova, redukce vahy, laparoskopicky drilling, Clostilbegyt a Pregnyl.