Ahoj všem, v úterý jsem byla na laparce vaječníků. Že mám PCO mi dr řekl jen tak ledabyle. Vše mám průchozí, vše funkční a že bych měla PCO se ve zprávě vůbec nepíše, tak nevím. Hormony mam v pořádku, manžel spermio taky v pořádku a přesto se nám od loňského srpna nedaří. Tak nevíme, kde je chyba. Ms vcelku pravidelná, jen s ovu si nejsem úplně jistá. Testy mi ji nikdy neukázaly. Takže se ptám, je tedy možné, že mám PCO, ale ve zprávě by se o tom nepsalo? A naběhla někomu ovu hned po laparce? Vcera mi prisla ms, tak necim, kdy muzu ovu očekávát a zda mám vůbec testovat. V úterý jdu na vydání stehů, tak se s dr Domluvim, zda bych mohla přijít na folikulometrii. Měla jste to některá podobné a podařilo se vám otěhotnět? Beru fertipronu a listovku. Brala.jsem 3 cykly duphaston + clostik.
@katka_nedo uvidím v úterý, to jdu na kontrolu a na vyndani stehů... 🙂
@ja_osobne Ahoj mne dr v 17stich povedal, ze mam PCO a terajsi dr sa k tomu vobec nevyjadruje. Mavam teda dlhsie cykly, ale tiez som si nebola ista ovu. Snazime sa uz vyse roka a nic. Tak som si zacala merat bazal.teplotu, aby som mala istotu. Je to lepsie ako ovu testy. Pri PCO byva zvyseny LH hormon a ovu testy mozu klamat. Ale tiez ich robievam. No uz sa mi stalo, ze podla nich mi ovu neukazalo a pritom podla teploty prebehla. Skus merat teplotu ak chces mat istotu, ze je to ok. Meraj aspon 4 mesiace, aby si mala istotu, ze obe vajecniky dobre funguju. Ja mam viac zasiahnuty pravy vajecnik a obcas mi ovu nepride, prave keby mal ten pravy vajecnik produkovat vajicka.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ja_osobne obvykle po te laparce to vetsinou funguje.Pokud skutecne mas PCO,tak u nej otehotneni byva tezke.Ale me to dr tenkrat taky rekla a slo to.