Holky,byla ovulka?Teploty mi přijdou nízké,než obvykle a také ovu mívám cca 27DC.
@hvezdicka09 Fakt?To je právě má min. teplota po ovu-36,7...většinou se mi vyšplhají i kolem 37.A ještě takto rovný graf...no,divné mi to přijde.
já mám před ovu kolem 36.3. taky jsem si tehdy říkala ach jo z toho nic nebude 🙂
@hvezdicka09 Přesně to si říkám taky...je to divné a nic z toho nebude.🤣😟A gratuluji...v jakém TT jsi?
jsem v osmém týdnu a příští týden jdu teprve na první kontrolu. děkuji, tobě přeji ať to vyjde!!! 🙂 jak se píše někde na webu merenibt, každý graf, ať vypadá v průběhu jakkoliv, může nakonec skončit jako těhotenský 🙂
@hvezdicka09 Děkuji...já byla těhotná v únoru,ale v březnu jsem musela na revizi a ten grafik předtím vypadal teda úplně jinak!😃Tak držím pěsti,ať je vše v pořádku.Urcite se těšíš na kontrolu!?
@tez83 trochu mam obavy,jsem taky po jednom nezdaru.ale těch obav se už nezbavime.to k tomu proste patří.🙂
@lenickamimi ovulace proběhne do 48h od pozitivního testu 🙂.
@tasimia aha tak moc děkuji za odpověď chci se zeptat bývají při ovulaci rozšířené zornicky a lesklé oči 😲
@tasimia ale nemám žádný průhledný hlen ale už asi týden takový hustý bílý
@lenickamimi joo tak to vůbec nevím, oči jsem při Ovu nikdy nesledovala 😉
@tasimia jen teď Teda nechápu proč ovu test je pozitivní když MS nedorazila ani po dobrani Duphastonu
@lenickamimi a ten test sis už dělala?
@tasimia ne až ráno jedu koupit
Ahoj děvčata tt je negativní ale mám ještě jednu otázku ohledně ovu testů Digital je možné že pozitivní test byl v sobotu a v pondělí už byl negativní ale večer stejný den jen s odstupem pár hodin je znova pozitivní je možné že mohla být druhá ovulace takto za sebou bazální teploty měřím a od pondělí jsou kolem 36.9 až 37
@lenickamimi někde jsem četla, že možné to je, prý tak vznikají dvouvaječná dvojčata :D že se uvolní dve vajíčka, ale zda je to pravda nevím, netuším.
@tasimia a vicecetne těhotenství způsobuje právě hormony jako je Duphaston nebo clomiphen a gynex by měl ovulacim pomoct správně proběhnout nebo se mýlím
@lenickamimi to nevím na každého to působí jinak, mě třeba byl gynex a takové úplně k ničemu.
@lenickamimi já myslím, že tam ani pozitivní test není, dávala si tu silnější ne? Nebo to zkresluje asi :D. Tak držím pořádně palce :*
@tasimia myslíš tenhle to je ten poslední od spodu to je už druhý den po zaschnutí
@lenickamimi Joo omlouvám se, asi jsem myslela tenhle 🙂. Budu držet palce, ať ti to dopadne jak si přeješ ty, dej nám potom vědět 🙂.
@tasimia děkuji určitě dám tady jste aspoň normální lidi než v druhých diskuzích 🙄
@lenickamimi myslím, že v tom jedem všichni, já sama vím jaké to je snažit se o miminko :*
@tasimia však já to říkám pořád je tady tisíc ženských co mají všelijaké problémy s otěhotněním a najdou se i takové co místo aby poradili tak se do nás navazi hrůza no 😣
@lenickamimi všude je někdo. Ano když je to opravdu dotaz typu jsem/nejsem těhotná, tak přiznávám rostu i já. Ale co se týče ovulace a takové podpory, musíme stát při sobě.
@tasimia přesně tak
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
mě u posledního cyklu taky teploty po ovulaci stouply jen takhle malinko a až po pár dnech začaly růst nahoru, dosáhly maxima na 36.7 stupňů a je z toho těhotenství 🙂