Ovulka 24.-25.9. Někdo stejně?

gaaaby
5. říj 2020

Ahoj holky, je tady nekdo kdo mel ovulku 24.-25.9. A nedockave cekate?
🙏🏻🙏🏻 Kazdy dnem se premlouvam abych jeste vydrzela netestovat.vim ze je brzo, ale je to tezky- ke vsemu ( jsem si mozna vsugerovala- tezko rict.. priznaky.. bolest prsou, unava, zaludek na vode a neustalej pocit hladu.. coz se mozna neda povazovat za priznak tehotenstvi😂 ale spis sem pisu zda je nekdo na tom “terminove” stejne? A jak to zvladate? Kdy planujete testovat?

majena39
5. říj 2020

@gaaaby já měla ovulku stejně jako ty, ale asi žádný test neplánuji. Mám stejné příznaky jako před jakoukoli jinou ms... Jediný rozdíl že když nesu něco těžkého tak mě bolí podbřišek což běžně neznám, ale to asi příznak těhotenství nebude. Takže já test bohužel neplánuji 😔

gaaaby
autor
5. říj 2020

@majena39 no ja nejsem zadny odbornik.. a moc se v tom sama nevyznam ale ten podbrisek tady zminuje hodne holek.. takze to bych jako mozny priznak urcite nezatracovala..!!🙂 uvodos co MS
Kdy ji cekas??

majena39
5. říj 2020

@gaaaby nejdéle do soboty, pak už by to mohlo být divný 🙂 a ty?

gaaaby
autor
5. říj 2020

@majena39 ja mam delsi cykly.. posledni dobou je mam i rozhazene, ale ovulaci jsem mela potrzenou na utz takze bych chtela zkusit test ve ctvrtek, jestli se tam treba nahodou neco neukaze..🙏🏻 Ji ak bych mela men. mit az v pristim tydnu.

majena39
5. říj 2020

@gaaaby Tak pak podej hlášení!!! 🙂

gaaaby
autor
5. říj 2020

@majena39 naporobne!!🙏🏻🙏🏻😍

gaaaby
autor
8. říj 2020

Dobre rano holky.. tak dnesni ranni testovacka.. co myslite? 👻👻

majena39
8. říj 2020

@gaaaby že byyyyy??? 😍

gaaaby
autor
8. říj 2020

@majena39 no uvidime... ja doufam🙏🏻🙏🏻🤩 zkusim za par dni dalsi test.. jen doufam ze to neni nejakej planej poplach nebo tak..

majena39
8. říj 2020

@gaaaby určitě neee. Víš jak jsme se přece domluvily!!!! ❤️

gaaaby
autor
8. říj 2020

@majena39 🥰🥰🙏🏻 Dam vedet o vikendu..

majena39
12. říj 2020

@gaaaby podívej na můj dnešní... Že by taky?? 😊

gaaaby
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
gaaaby
autor
12. říj 2020

@majena39 no nekeee!!🤩🤩 tak to je gol!!❤️❤️🙏🏻 Podle me rozhodne jo..!!