Ovulační testy ze slin, kapradiny 😃. Jaké máte zkušenosti?

amandaapple
19. led 2021

Ahoj holky, i když plánujeme dítě až tam za rok, chci se naučit číst ovulacni testy. Nejsem nejmladší a tak bych to chtěla pak vychytat co nejdřív :D zatím bohužel kvůli jistým okolnostem ( zada ) chci počkat.
Má někdo ten ze slin ? Mívám delší cykly 42 dni a dnes 20 den mi přijde ze vidím kapradiny. Jaké mate zkušenosti ? Někde jsem četla ze vidi někdo kapraď pořad :D

ema90
19. led 2021

Prosim? 😳😀

amandaapple
autor
19. led 2021

@ema90 V čem je problem ? Par příspěvku jssm tady o tom našla, ald ne moc proto se ptám. Zajímá mne jak to funguje u ostatních

ema90
19. led 2021

@amandaapple Prosimvas, kdo tvrdi, ze je v tom problem? Ja o tom necetla nikdy nic, takze vim prd a proto mi to prijde prekvapujici, tot vse 🙃 Rada si o tom neco prectu.

amandaapple
autor
19. led 2021

@ema90 já prave také, proto zakládám forum, je to zajímavé tema 🙂

ema90
19. led 2021

@amandaapple No tedka to googlim a docela cumim teda 😀 O tom jsem nikdy neslysela a zni to docela zajimave, tak snad se k tomu nekdo vyjadri.
Podle toho obrazku co popisuji na google to vypada, ze asi ovulaci zrovna mate.

amandaapple
autor
19. led 2021

Teď jsem to schválně zkusila na 13 lete dceri, které zrovna skončila ms a ukázalo se tohle, jakoby neplodné období ale kousicek těch kapradin tam taky je. Tak nevím, jak moc se tím dá řídit, je to určitě ale zajímavé to pozorovat :D

ema90
19. led 2021

@amandaapple Ja si nemuzu pomoct, to vypada fakt vtipne 😀
Kazdopadne bych to asi doplnovala i klasickym testem z moci, at mate jasno.

amandaapple
autor
19. led 2021

@ema90 je to vtipné. Shcvalne jsem to zkusila i na babičce a manzelovi, ale ti neměli ani jednu kapradinu :D zábava na cely večer :D

ema90
19. led 2021

@amandaapple 😂😂😂

zrzeckas
19. led 2021

Ja to teda neznam... Ale kdyz se podivam na tvuj a na dcerin a z toho, co jsem cetla... Tak u tebe to vypada na tu ovulaci... U dcery, ze se chysta, ale jeste to bude nejaky den trvat (zalezi na cyklu ze 😃) jinak je to velmi zajimave 😃 ja pouzivala test z moci a doplnila sledovanim hlenu 😃

amandaapple
autor
19. led 2021

@zrzeckas já myslím, ze i u me seto asi nakonec jen chystá, jsn jssm o něco blíž jak dcera ... protože jsem četla, ze ty kapradiny by měly být úplně všude , já na te me fotce mám jen výřez a půlka minimálně byla bez kapradin .. navíc ovulacni test je negativní. Takže asi spis se alw chystá 🙂

cuky_ducky
23. led 2021

ja tento test zo slin používám teprv 4 mesiace ale mám pocit, že funguje jak má - prvý a druhý mesiac som testovala každý den krom MS aby som vobec bola schopná určit rozdiel a to co vidiet běžné dni je fakt velký rozdiel oproti tomu jak pak vidiet kapradiny počas ovulace. Nekombinujem to s klasickými ovu testmi pretože s nimi nemám dobru skusenosť ale aj podla signálov tela sa to zhoduje, tak snad jo 🙂