Ahoj holky, i když plánujeme dítě až tam za rok, chci se naučit číst ovulacni testy. Nejsem nejmladší a tak bych to chtěla pak vychytat co nejdřív :D zatím bohužel kvůli jistým okolnostem ( zada ) chci počkat.
Má někdo ten ze slin ? Mívám delší cykly 42 dni a dnes 20 den mi přijde ze vidím kapradiny. Jaké mate zkušenosti ? Někde jsem četla ze vidi někdo kapraď pořad :D
@ema90 V čem je problem ? Par příspěvku jssm tady o tom našla, ald ne moc proto se ptám. Zajímá mne jak to funguje u ostatních
@amandaapple Prosimvas, kdo tvrdi, ze je v tom problem? Ja o tom necetla nikdy nic, takze vim prd a proto mi to prijde prekvapujici, tot vse 🙃 Rada si o tom neco prectu.
@ema90 já prave také, proto zakládám forum, je to zajímavé tema 🙂
@amandaapple No tedka to googlim a docela cumim teda 😀 O tom jsem nikdy neslysela a zni to docela zajimave, tak snad se k tomu nekdo vyjadri.
Podle toho obrazku co popisuji na google to vypada, ze asi ovulaci zrovna mate.
@amandaapple Ja si nemuzu pomoct, to vypada fakt vtipne 😀
Kazdopadne bych to asi doplnovala i klasickym testem z moci, at mate jasno.
@ema90 je to vtipné. Shcvalne jsem to zkusila i na babičce a manzelovi, ale ti neměli ani jednu kapradinu :D zábava na cely večer :D
@amandaapple 😂😂😂
Ja to teda neznam... Ale kdyz se podivam na tvuj a na dcerin a z toho, co jsem cetla... Tak u tebe to vypada na tu ovulaci... U dcery, ze se chysta, ale jeste to bude nejaky den trvat (zalezi na cyklu ze 😃) jinak je to velmi zajimave 😃 ja pouzivala test z moci a doplnila sledovanim hlenu 😃
@zrzeckas já myslím, ze i u me seto asi nakonec jen chystá, jsn jssm o něco blíž jak dcera ... protože jsem četla, ze ty kapradiny by měly být úplně všude , já na te me fotce mám jen výřez a půlka minimálně byla bez kapradin .. navíc ovulacni test je negativní. Takže asi spis se alw chystá 🙂
ja tento test zo slin používám teprv 4 mesiace ale mám pocit, že funguje jak má - prvý a druhý mesiac som testovala každý den krom MS aby som vobec bola schopná určit rozdiel a to co vidiet běžné dni je fakt velký rozdiel oproti tomu jak pak vidiet kapradiny počas ovulace. Nekombinujem to s klasickými ovu testmi pretože s nimi nemám dobru skusenosť ale aj podla signálov tela sa to zhoduje, tak snad jo 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Prosim? 😳😀