Ovulační testy. Testuje se každý den?

stanulice
14. únor 2021

Mám problémy s MS po 60dnech nedostavěné MS , jsem byla na vyvolávačce což bylo 28.1 a MS přišla 2.2. Spíš to bylo hnědý špinění , trvalo to 10dni , a jelikož nás první syn má 3,5r tak asi je na čase sourozenec , doktore řekl že mám zkusit ovulační testy . Ve středu jdu k němu na kontrolu , já si teda udělala velkou zásobu testu . Od včerejška jsem začala testovat jsem dnes 13DC (jestli píšu dobře ) teď otázka , testuje se každý den ? ? A pozitivní test se bere za dálnice je to tak ? A když budou dálnice tak to Ovulace přijde nebo zrovna je ? Děkuji

stanulice
autor
14. únor 2021

@stanulice fotka je jen tak jo . Nic v tom špatného nehledejte 🙂 ..

ema90
14. únor 2021

@stanulice Testovat kazdy den, NE z ranni moci.
Pozitivni ovulacni test je tehdy, kdyz je testovaci carka stejne silna nebo silnejsi, nez ta kontrolni.

Jakmile je ovulacni test pozitivni, ovulace nastava do 48hodin 🙂

stanulice
autor
14. únor 2021

@ema90 Ne z ranní moci ? To je dobrý vědět 🙂 zatím se testovala jen k večeru 🙂

michaelarousova
14. únor 2021

@stanulice jeste bycch dodala ,ze ja treba testovala kazdny den 2x (dopoledne a vecer) mela jsem dopoledne vzdycky silnejsi tu carku☺️

stanulice
autor
14. únor 2021

@michaelarousova to jako vážně ? :D sakra tolik těch testu nemám takže dneska ještě jednou testovat . Dobře , přijde mě teda že včera byl hodně slabý a dneska je trochu víc zbarvený . No uvidím zachvilku . :D to jsou věci ... Ale děkuji moc

michaelarousova
14. únor 2021

@stanulice tsk dvakrat jsem tetsovala par dni😂 mam ovulaci pravidelne ve stejny den☺️ Prodavaji je pon7ks tak to jde😂

lachtanice86
14. únor 2021

@stanulice ne ráno, to je psané i v pribalovem letaku, kazdy den, pozitivní je jasná dálnice a od toho okamžiku k ovulaci teprve dojde

stanulice
autor
14. únor 2021

Dobře , všem moc děkuji 🙂 . Uvidíme no . Nedělám to proto že se musí zrovna teď zadarit . Ale jsem v té fázi že nevím zda ovulace probíhá , kdy probíhá , a tak no . Děkuji vám moc

michaelarousova
14. únor 2021

@stanulice testem sle nepoznas jestli ovulace opravdu probehla☺️Na to je lepsi mereni BT ☺️

lachtanice86
14. únor 2021

@stanulice tak kdyz vubec nevís zda ovulace probíhá,ani kdy, tak je lepší měřit teplotu

stanulice
autor
14. únor 2021

@lachtanice86 já to s tou teplotou nikdy nepochopila 🙈🙊😤 mám aplikaci kytičku kde si vše zapisují .

stanulice
autor
18. únor 2021

Ahojky , holky včera jsem byla u svého DR . Řekl mě že sliznice je 5,5mm , PCO, bez DF , vlastně ani nevím co to znamena , ovulační testy stále dělám , pak bych další cyklus zkusila tu teplotu měřit 🙂 . Posílám se fotku těch testu jsem dneska 17den , MS byla dlouhá až 10dni . Myslíte že by šance byla ? Samozřejmě se snažíme , manžel musí na ×××× . Zoufalá jsem z toho :(

stanulice
autor
18. únor 2021

@stanulice nevím proč se mě to nahráva takto fotka omlouvám se .

ema90
18. únor 2021

@stanulice A co chcete vedet? Zadny z testu pozitivni neni, ale to asi vite.
Tak se k tomu asi musel vyjadrit vice lekar, zda-li u vas ovulace vubec probiha nebo na co se vlastne ptate? 🤷🏼‍♀️

stanulice
autor
18. únor 2021

@ema90 Vím že žádný z testu není pozitivní . Na co se ptám ?
1.otazka zda 5mm v 17DC je hodně málo nebo je šance že ještě poroste .
2. otázka co to vlastně je PCO ? A zda je možné s tím normálně otěhotnět .
3. otázka vlastně ani není .
Doktor mě toho moc neřekl . Jen že to bude muset asi jít umělé , což mě řekly i u prvního a najednou to vyšlo ale to bylo spíš psychické , MS byla normálně 28. Byla sem zdravá ,. Teď teda ten problém mám s menstruaci a s uvolňováním vajíčka .
Jinak jak se daří dvojčatkům :* 😍🥰🤗

lachtanice86
18. únor 2021

@stanulice
1) pises ze ms trvala 10dnu, tedy sliznice roste nějakých 7dnu. Záleží jak dlouhé mas cykly.
2) si zadej do googlu, najdeš hned

stanulice
autor
18. únor 2021

@lachtanice86 samozřejmě sem hledala , všechno pročítala , ale závěr žádný . No nic necham to osudu . Jak sem výš psala teď to bylo 60dnu byla jsem na vyvolávačce . Takže nepravidelnou . To že sem byla včera u Dr. Bylo obednane 27.Dc mám jít zase . Když něco zadám na Google tak mě taky vyjede " Modrý koník " .

ema90
18. únor 2021

@stanulice PCO nebo PCOS? 😀 PCO nevim co je... PCOS jsou polycysticke vajecniky. A da se s nimi otehotnet, ale je to urcita komplikace, viz. google. A k prvni otazce tezko rict, to mel vysvetlit hlavne doktor.

A dvojcatkum se dari dobre, dekujeme za optani 😀 Jsem v 25tt.

stanulice
autor
18. únor 2021

@ema90 tyjo to letí 🙂 tak ať je vše naprostém pořádku až do konce .
No on mě toho moc doktor neřekl 🙊 jen že jsem mladá a že je možné jedině umělé tehu . Mám v papírech napsáno PCO . Tak nevím no . Uvidíme no

lucka167
22. únor 2021

Děvčata ja se z dovolením přidám,můžete mi prosím říct z vašeho pohledu kdy ta ovulace začala myslím si že 12-13DC ?

stanulice
autor
22. únor 2021

@lucka167 podle mě 12-13 DC 🙂 to že některé ženský mají na ovulačních testech ukázkové dálnice neznamená že my jakože jedinci co bohužel budeme mít jak LH tak i HCG méně nebude mít ukázkové testy . Jak říká můj gynekolog nejsme ze stejného těsta 🙂 .. ale ty máš krásný testy 🙂 ..