Ahoj, zkouším si dělat ovulacni testy. Ale nechapu proč vychází pořad pozitivně. Jak poznám ze mám nebo už jsem měla ovulaci? Moc dekuji za odpovědi 😊
@eleanora198 precti si navod 🙂
@eleanora198 Ahojky, ani jeden test není pozitivní. Neves hlavu, mě tyhle testy nikdy nevycházely. Zkusila jsem ty digitální od clearblue a otěhotněla jsem, tak doporučuji. 👍
@ivuska1986 dekuji moc vyzkousim 😊
@eleanora198 temer. Tak za 8 hodin uz by byl pozitivni uplne. Ovulaci cekej zitra az pozitri. Ja ji mela do 12 hodin po pozitivnim testu.
@sudylichozrout dobře, dekuji moc 😊😊
Ahojte jsem taková zmatená z těch mých testu.. Mám cykly 26-29,poslední dva měsíce 29..13 DC jsme na to skočili, nestihla jsem ale dopředu testovat, takže nevím jestli ovulace byla nebo ne.. Testovala jsem 14,15DC a jen slabý duch.. A teď tohle.. Jenže mi přijde, že je to vcelku pozdě na ovulaci 20.den,vypadá to, že jsem nestihla testovat ve správnou chvíli na dvě carky..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle nejsou pozitivni testy. Aby byl ovulacni test pozitivni musi byt carka minimalne stejne vyrazna jako ta kontrolni 😊😊 u ovulacnich testu se na zadne duchy a slabe carky nehraje jako u tehotenskych