Dobrý den,
Je mozne,že mam pozitivní ovulační testy a ovulace přesto neprobíhá ? Podle doktora neproběhla ,že tam nevidí tekutinu .Sem z toho zmatená máte to někdo stejně?
@tinatina2000 možné to je, že test zaznamená zvýšenou hladinu LH, neznamená že k ovulaci opravdu dojde. Mě se třeba vajíčka neuvolňovala i přes pozitivní testy
@aselluska aha a jak jste to řešila prosím ?
@tinatina2000 čínskou medicínou, stačila jedna návštěva a jedna akupunktura, měsíc užívání bylinek a po více než roce a prognóze neplodnosti se povedlo. Gynekolog mě posílal s žádankou na IVF, nechtěla jsem. Ne po roce. Tvrdil mi, že se srůsty to nepůjde. Dr. čínské medicíny mi na základě popisu cyklů a pozorování těla udělala bylinky na míru a podle ní se mi vajíčka nespouštěla. Evidentně věděla co říká, když to zabralo.
No já jsem minulý měsíc měla stejnou pochybnost co ty tak jsem šla na krevní testy a u mě opravdu při pozitivním ovu testu ovulace probíhá no s příznakama co mám bych se divila kdybych ji neměla
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tinatina2000 ano je to mozne,jen merenim bazalni teploty ukaze zpetne jestli ovulace opravdu probehla