Ahoj holky, tenhle měsíc jsem se rozhodla že budu testovat ovulaci celý cyklus protože už se snažíme opravdu dlouho a pořad nic.
Začala jsem testovat 12DC a 13DC byla čárka stejně silná jako kontrolní a tak jsem si řekla že je to ovulace, testovat jsem každý den přestala teď testují spíše ze zvědavosti a testy pořad lehce pozitivní viz. Foto.
Nějak tomu nerozumím, poradíte mi někdo?
@lencaa11 souhlasím
@lencaa11 koukám že ty fotky jsou v hrozné kvalitě🙄 dnes 23DC jsou čárky silnější než byli od toho 18DC
@barbara1234 no já když na to koukám tak 23dc není pozitivní jen sláva čárka asi by to chtělo dát je vše k sobě napsat datum atd a podle toho se uvidí taky testy někdy nejsou na 100% spolehlive jsou ženy která měli ovulační testy pozitivní a otěhotneli úplně jinak
Pozitivni ovu test je pouze ten kdyz je carka silna stejne jak kontrolni a nebo i silnejsi, neni to jako u tehu testu kdy “duch” muze znamenat tehotenstvi. U ovulacnich testu slabsi carky znamenaji ze je test negativni
@barbara1234 je normální, že máš na ovulační testu druhou, slabší čarku.
Pozitivní je 13 DC, a jak píší holky nahoře, viditelná ale ne silná druhá může být vidět až do ms. Vůbec nevadí, že je 23 lehce silnější jak 18. Pořád už jsou to negativní testy.
@barbara1234 pozitivní ovulační test je jen ten 13dc,pak jsou negativní ,druhá čárka na ovulačním testu je celý měsíc .
Pozitivní 13 dc ostastni negativní
@barbara1234 tohle už je těhotenský test a je pozitivni ještě bych udělala jiný typ testu zda je to mama test ten dělá rád čárky falešné ☘️☘️
@barbara1234 Toto je tehotensky uz, tak vypada ze se okolo ovulace zadarilo, podle me uz je to hezka carka na to aby to bylo falesne 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@barbara1234 13 DC je pěkně pozitivni pak jsou čárky úplně slabé a to může bejt až do další Ms