Zdravím Vás a moc prosím o názor. 4 měsíc se snažíme o druhé mimi. V lednu jsem vyřadila HA a vše fungovalo na den přesně. Od června si nedavame pozor, od června ale začaly problémy s ovulaci. Tento měsíc jsem zkoušela poprvé ovulacni testy a bohužel z nich vůbec nejsem moudra. Můžete mi prosím poradit? Jsem 25dc na testech nebi napsané datum ale dělám každý den jeden , odpoledne. Cyklus jsem měla 30 dni než se mi to rozhodilo.
Já myslím, že u ovulačních testů nestačí mít druhou čárku, ale musí být silnější než první, což se mi tyhle nezdají. To by znamenalo, že ovulace prostě nebyla. Ale třeba to někdo znalejší vysvětlí jinak.
Vypadá to jako anovulační cyklus. Zkus si měřit bazální teplotu, příjde mi spolehlivější než ovulační testy.
Dnes vypadá test úplně stejně. Minuly týden byly i příznaky na ovu ( břicho, prsa) gynekolog mi při poslední kontrole řekl ze mám polycysticka ovaria. Tak zřejmě v tom bude ten problém.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucivoj To je nějaké zvláštní, ne?...pokud si pamatuju tak2 proužky na ovul. testu znamenají, že budeš ovulovat nasledujících 24-48 hodin?....pokud jsou tyto testy každý z jednoho dne, tak ovuluješ pořád, nebo se to zbláznily hormony. Doporučovala bych konzultovat s gynekologem. Setřenka nedáávno zjistila, že neovulovala vůbec, i když menstruovala, ačkoli nepravidelně, může být tzv. anovulační menstruace, kvůli čištění dělohy. Jinak z těch výsledkůbych byla taky jelen...😲