Ahoj maminky 🙂 , premyslim o koupi ovu testu. Mam problem s cystami a nepravidelnou menstruaci. Jake zkusenosti s nimi mate? A za jak dlouho vam pomohli? Popripade 🙂 se kterou znackou mate dobre zkusenosti. Dekuji a pekny den a hodne deti 🙂
Ahoj 🙂 bohužel jsem na tom stejně, jako ty. Moje cykly jsou pořádnej blázinec. Ovulační testy mám vyzkoušené musím říct, že z Dr.Maxe stojí za nic. Nevím jestli budou ostatní souhlasit, ale ty jsou podle mého k ničemu.
Teď mám z Benu lékárny a ty jsou super 🙂
https://www.benu.cz/ovulacni-test-ovular-5ks
My sme mali ovulačné testy a prvý mesiac ako sme skúšali sa nám podarilo vďaka nim🙂
No- dotaz zakladatelky je mi nejasný, jestli mají testy ukázat ovulaci, tak jo. Proti cystám jí jistě nepomůžou. A maxový ovu jsou podle mě nic moc. 😉 😉 😉
@endys876 a to se meri jak prosim?
Já mám s testy od Dr. Maxe zkušenost dobrou, vždy ukázali ovulaci jak měly a shodovaly se s bazální teplotou i s ultrazvukem. Jenom měření bazální teploty ti ovulaci dopředu nepředpoví, jen zpětně řekne, že byla. Spíš díky ní lépe poznáš, jak fungují tvoje cykly. Ale je potřeba měřit více cyklů po sobě, aby to mělo nějakou výpovědní hodnotu.
ahojky, já kupovala mama testy a spolehlivé zřejmě jsou, když díky nim mám druhorozenou dcerku 😉 Klaplo to s nimi hned na poprvé 😉
Ahoj, ovulacni testy neber, akorat se znervoznis, ja si je taky koupila, ukaualo mne to, ze ovulaci nemam... pak jsem se vsech zbavila a otehotnela jsem. 🙂 hodne stesticka!!!
@bartovaandrea_ Ano snažíme 🙂 zatím bohužel marně...Držím palce, aby se to povedlo co nejdřív
@bartovaandrea doporučuji si pročíst stránku merenibt.xf.cz,je tam vše krasne popsané.Kazde ráno si zmeris teplotu a zapisujes do grafu,bud do jakékoliv své tabulky,nebo já využívala aplikaci v mobilu Fertility Friend.Sice se opravdu dozvíš,zes měla ovulaci až den poté,ale po pár cyklech budeš poměrně přesně vedet,jestli u tebe vše funguje,jak má a kdy přibližně ovulaci čekat....
Já už teď asi 5.den na ovulační testy kašlala.. slabou druhou čárku mi ukazují snad 10 dní v kuse a silnou nikdy ☹ takže nepsoudím spolehlivost..já podle nich ovulaci nemám :-/ měříte teplotu?
Ahoj holky, nevím zda už se tu někdo neptal, tak doufám, že se neopakuji emoticon
Mám v plánu si poprvé koupit ovulační test, protože jinak nejsem schopná přesně zjistit, kdy ovuluji.
Proto jsem se Vás chtěla zeptat, zda to chápu správně a pokud je ovu test pozitivní, tak ovulace přijde za jeden až dva dny - tudíš i pohlavní styk by měl být, až další den.
Předem moc děkuji.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
🙂 a z dr.max testy jsou spolehlive?