Ovulacni testy - konečně ukázkový

pro89
18. lis 2021

Ahoj holky, nejdu si ani pro radu spis to nemám s kým probrat tak se chci pochlubit , protože z toho má hroznou radost 🙂 v poslední době se mi dost stávalo, ze jsem měla napr tři dny skoro pozitivní test , pak dlouho neklesal a když už slabnul tak celkové byl dlouhou dobu dost silný. Druhy měsíc jedu čínskou medicínu ( snažíme se 3 roky o druhatko a mezi tím mam za sebou SP, biochemicky a zakončeno mimodeloznim ). Tento cyklus mam radost , ze to vypada ze to srovnalo 🙂 doufám , ze budu mít radost i na konci měsíce 😂 nicméně zatím pro mě malý krůček a zase něco pozitivního … omlouvám se za takový sloh 🙂 foceni vše večer poslední 4 dny po sobě 🙂

j.a.n.i
18. lis 2021

Krasny 😉 nicméně nikdy jsem ovulacni test pozitivní nemela a mam dve děti, takze je to spis o tom, jak se člověk zrovna trefi.

katherine177
18. lis 2021

@j.a.n.i taky myslím ,dělám ovulační testy a také se nedaří

aselluska
18. lis 2021

@pro89 super 🙂 můžu se zeptat co konkrétně absolvuješ z čínské medicíny? Mám s tím také bohaté zkušenosti. Klidně sz.

pro89
autor
19. lis 2021

@katherine177 nám bohužel taky ne, ale aspoň vím ze rám něco funguje . Mám to potvrzené i u lékaře , ze mi to vychází stejně .

pro89
autor
19. lis 2021

@aselluska píšu sz 😉

papaja90
19. lis 2021

Ahoj, já jsem si dělala dnes ovu test 🙂 má být ještě tmavší, nebo už je pozitivní?🙂

pro89
autor
19. lis 2021

@papaja90 už je pozitivní 🙂

katherine177
19. lis 2021

@papaja90 pozitivní

aselluska
20. lis 2021

Každý měsíc mám ukázkový. Tento takto. Myslím, že podle příznaků už ovu byla ale nezachytila jsem vrchol hladiny hormonu. Dnes 22 DC horní test. Řekla bych, že nejsytější byl 19 DC, tedy čtvrtý shora 🤔