Ahoj,
Mám takový dost jelikož tomu moc nerozumím. Když píšou že jsou na ovulačním testu dvě čárky zřetelné či výraznější a je pozitivní to znamená, že je vhodná doba ?
Děkuji za vysvětlení. 🙂
Děkuji 🙂 jinak se s nimi muze začít kdykoliv nebo jak to je ?
Po pozitivním ovu testu jsi dva dny plodná. Takto mi to řekl gynekolog minuly měsíc.
Super díky. Tak začnu teď po ms. 🙂
Ahoj co máte nového
Tak jsem si dnes koupila ovulační testy. Koupila jsem dvě balení. Nevím kolik jich je tak třeba. Takže čárka musí být tedy stejně silná a nebo silnější a pak tedy za jak dlouho od pozitivního testu se snažit holky ? 🙂
@kok123
Ahojky, já si kupuji ovulační od dr.max - je jich tam 7ks
Ovulační test se bere jako pozitivní ať když kontrolní čárka je stejně silná nebo silnější než testovací. Od pozitivního testu ovulace nastane za 24-48h 🙂
@petula.bir Dobře takže v den pozitivního testu není potřeba . A tedy až následující dva dny. Dobré dobře 🙂. Děkuji. Držím vám palce ! Pozitivní test byl ten předposlední ? Tak snad vám to vyjde. 🙂.
@kok123
To je ze srpna 2019 😂 zatím se nezadarilo 🙈 ale merim ještě bazální teplotu tak tím si ovulaci potvrdím. Taky držím pěsti, aby jsi brzy našla // na těhotenském testu.
My se snažíme skoro každý den. Ne protože musíme ale protože chceme 🙂
Dnes jsem na to zapomněla :(
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kok123 pokud jsou obe carky stejne silne,nebo testovaci silnejsi,ovulace probehne do 36-48hod po pozitivnim testu,tzn. snazit se od pozitivniho testu jeste 4dny.