Ahoj,tento měsíc poprvé testuji ovulacnimi testy. Takže v nich dost tápu a jsem z toho celého mimo. Cykly mívám 35-40 dní. Od 17 DC jsem si dělala ovulační testy. Všechny testy byly negativní až 6.6 mi vyšel trošku silnější,ale přesto negativní. Pozitivní test vyšel až včera kolem 11 odpoledne. Dnes ráno test stále pozitivní a dnes kolem 8 večer už negativní. Zmizel i plodný hlen a na děložním čípku jsem setřela bílý krémový...Pohlavní styk proběhl asi hodinu zpět. Myslíte teda, že by z toho něco mohlo být? Poslední pohlavní styk byl v sobotu. To je asi pozdě na přežití?
@aselluska děkuji 👍 a když byl první pozitivní test včera dopoledne,dneska taky pozitivní a večer už negativní, pohlavní styk proběhl až po tom dnešním negativnim,tak bylo už asi pozdě?
@ratajovska Pozdě být nemuselo. K ovulaci dojde za cca 24-48 hodin od pozitivního testu. Navíc vajíčko po uvolnění stráví nějaký čas ve vejcovodu, takže ještě nějakou dobu po ovulaci může dojít k oplodnění.
Když byl test pozitivni vcera tak ideal by byl sex včera a dneska. Sobota je uz hodne daleko
@ratajovska v návodu je určitě napsáno, do kdy po pozitivním testu nejčastěji ovulace nastává. Není to pravidlo a každá jsme jiná. U nás vždy pomohlo v den pozitivního testu a dva dny po
@aselluska v navodu se pise 24-48 hodin od pozitivniho testu
@ivetkafek18 já vím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ratajovska spermie vydrží až 5 dní, záleží na prostředí, jejich odolnosti, pohyblivosti ... Nezbývá nic, než čekat