Ovulační testy. Je možné těhotenství?

ratajovska
8. čer 2022

Ahoj,tento měsíc poprvé testuji ovulacnimi testy. Takže v nich dost tápu a jsem z toho celého mimo. Cykly mívám 35-40 dní. Od 17 DC jsem si dělala ovulační testy. Všechny testy byly negativní až 6.6 mi vyšel trošku silnější,ale přesto negativní. Pozitivní test vyšel až včera kolem 11 odpoledne. Dnes ráno test stále pozitivní a dnes kolem 8 večer už negativní. Zmizel i plodný hlen a na děložním čípku jsem setřela bílý krémový...Pohlavní styk proběhl asi hodinu zpět. Myslíte teda, že by z toho něco mohlo být? Poslední pohlavní styk byl v sobotu. To je asi pozdě na přežití?

aselluska
8. čer 2022

@ratajovska spermie vydrží až 5 dní, záleží na prostředí, jejich odolnosti, pohyblivosti ... Nezbývá nic, než čekat

ratajovska
autor
8. čer 2022

@aselluska děkuji 👍 a když byl první pozitivní test včera dopoledne,dneska taky pozitivní a večer už negativní, pohlavní styk proběhl až po tom dnešním negativnim,tak bylo už asi pozdě?

jaja01k
8. čer 2022

@ratajovska Pozdě být nemuselo. K ovulaci dojde za cca 24-48 hodin od pozitivního testu. Navíc vajíčko po uvolnění stráví nějaký čas ve vejcovodu, takže ještě nějakou dobu po ovulaci může dojít k oplodnění.

ivetkafek18
9. čer 2022

Když byl test pozitivni vcera tak ideal by byl sex včera a dneska. Sobota je uz hodne daleko

aselluska
9. čer 2022

@ratajovska v návodu je určitě napsáno, do kdy po pozitivním testu nejčastěji ovulace nastává. Není to pravidlo a každá jsme jiná. U nás vždy pomohlo v den pozitivního testu a dva dny po

ivetkafek18
10. čer 2022

@aselluska v navodu se pise 24-48 hodin od pozitivniho testu

aselluska
10. čer 2022

@ivetkafek18 já vím