Ahoj holky,
prosim vas, tento mesic si delam ovulacni testy od dr.Maxe a chtela bych se zeptat, jake jsou, zda jsou dobre, ci moc ne. A jestli je pri ovulaci carka pekne zretelna, nebo slabsi.
Delala jsem si vzdycky testy Intimed a ty byly uzasne, jen ted mam ty dr.Max a nevim co od nich cekat 🙂
Predem moc dekuji 🙂
Dekuji holky 🙂
Ja 0rave mela dva testy bilo a vcera lehkou carku, tak jsem nevedela, zda ukaze i silneji, ci nikoli 🙂 tak zkusim testnou jeste dneska nebo zitra 🙂
Ahoj, ja mam strasne spatnou zkusenost s ovulacnimi prouzky Dr. Max. Nikdy mi ovulaci neukazali, kdyz jsem koupila jinou znacku, tak tam byla carka jako vysita. Nicmene jsem cetla, ze problem s temito prouzky ma spousta zen. Takze za me dr. Max urcite ne. Ale tehotenske testu jsou OK.
Tak nedalo me to a udelala jsem si ted ovulacni test. Prikladam foto: duch je vcerejsi, silnejsi je dnesni. Ale nevim, zda se uz muze brat jako pozitivni, ci mam zkusit zitra, ze by zitra byla carka silnejsi? Akorat jsem cekala ovu az na konci pristiho tydne :-O muze te drivejsi ovu pomoct kontryhelovej caj? Tento cyklus ho piju prvne a je skvelej 🙂
Klidne muzes i vecer 😉
V návodu je jasně napsáno, že pokud se objeví čárka tak to znamená ovulaci a je úplně jedno jak je silná. Jak jsem již psala tak u mě to tak bylo. Jeden měsíc byla slabší, druhý silnější, ale den předtím nebo potom nic. Takže mě to tak fungovalo..
@hani007 ja mam tuseni, ze tam je stejne silna a nebo silnejsi carka. Cetla jsem to uz asi v breznu, tak nevim. 🙂 ze zacatku jsem to resila, pak jsem i testovala v jeden den trikrat, abych chytla tu nejsilnejsi carku a ted? Uz neresim, proste kdyz se tam objevi pekna carka tak vim, ze druhej den bude slabsi 🙂 takze me vyhovujou 🙂
Holky sice nemám testy od dr Maxe, ale jdu si pro radu, testují ovulaci a bohužel mi vcera došli ovu testy, tak jsem utikala do města a bohužel nesehnala stejne, hladinu citlivosti by meli mit stejnou, ale ten ze vcera nepopsaný je úplně negativní. Nechapu to :-/ a nevím co delat, jestli se dál snažit a testovat nebo se na to vyprdnout ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já používala jen Dr.Max a čárka byla vždy jasně zřetelná. Den předtím vůbec nic, den potom taky ne 🙂