Holky potrebuji radu... Minulý měsíc jsem si dělala ovu testy, přičemž pozitivní byl 13DC. Mám MS celkem pravidelně 26-28dní.
Tenhle měsíc jsem dělala test 9.DC a zapomněla se podívat po těch 5min a podívala se až asi za dvě hodiny a byla slabounká čárka, tak jsem si říkala, že se blíží ovu, 10DC jsem netestovala, ale s mužem jsme měli pohlavní styk, dneska jsem testovala a čárka jen kontrolní... A teď teda nevím, zda ovu proběhla včera, kdy jsem netestovala a byla 10.DC nebo byl v pondělí výsledek zkreslený, že jsem koukla až pozdě a teprve bude?
Je možné, aby byl test pozitivní jen ten jeden den?
Děkuji 🌷
@elodii podle mě klidně může teprve přijít, ten LH hormon v těle před ovulací různě kolísá, taky zálěží na pitným režimu a tak, takže to že jeden den je slaboulinká čárka a za dva dny nic a je ještě brzy na ovulaci tak klidně může přijít, já měla 8Dc slaboučkou čárku, dneska jsem 11 Dc a čárka skoro neviditelná, takže bych testovala dál, klidně 2x denně a doporučuje se testovat mezi 9-20 hod a ne z ranní moči 🙂 mám to takhle už 3 cyklus, prostě čárka v různé intenzitě, dokud není stejně silná tak není pozitivní, uvidíš, jestli se ti ji podaří v dalších dnech chytit 🙂 já třeba testuju v 11 hod a v 15 hod 🙂 a když pak už sílí hodně tak třeba i v 17 hod 🙂 jinak ten pozitivní test je jen pár hodin - neukáže se třeba 2 dny, proto je možný že ho prostě někdy nechytneš ani když ovulace proběhne 🙂
@andrea_138 Tady na těch testech bohužel není žádný pozitivní.
A tebe nepozval gyn na ultrazvuk před a po ovulaci, zda k ní opravdu došlo a jestli byl nějaký folikul? Mě třeba clostilbegyt dělal šílený cysty a nikdy jsem s nim ovulaci neměla …
@andrea_138 tam k nějakýmu zvýšení lh došlo, ale takhle podle těch testů bych řekla že se k ní sice schylovalo, ale nedošlo k ní, proto ta čárka furt stejná, žádné zvýšení a pak zase pád.
@andrea_138 ahoj, jak to dopadlo, ovulovala jsi tenkrát, bylo z toho mimi🙂?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To, že jsou na testu dvě tučne čárky tak neznamená, že je to ovulace. Znamená to, že ovulace přijde do 48 hodin.