Dobrý den poslední menstruace byla 7.2.snazime se o mimi první měsíc cykly mám dlouhe 29az 30dni takže si myslím že ovu byla 21.2mela jsem bolesti mám každý měsíc takže myslím že to byla ovulace.ale zase testy mám slabší takže vůbec nevím co si myslet dnes mě trochu bolí břicho a mám navaly ale je to brzo první styk byl20.2takze vycházelo by to dobře.jen ty testy ovuprvni 2 jsou že včera poslední dnes v 11 hodin a včera byli malinko slabší než dnes.co myslíte jsem blázen nebo už mě jen hrabe
Ovu testy nejsou taková jistota, lepší je měřit BT....😊
Zkusila jsem testy myslíte že mám šanci na těhotenství?kdy myslíte že byla ovu?
@bublinkakocicka Ovulaci můžeš mít reálně kdykoliv... U mě měření BT a další fígle nefungovali, podle mě se to nejlíp pozná podle hlenu. Já na to vsadila, a vyšlo to 😀
Děkuji no podle hlenu urcite nic nepoznám.ale děkuji.
Je treba testy delat dal, takhle tmave muzou byt i nekolik dni,jakmile zesvetla je ovulace. Kazdopadne to spise vypada ze ovu je na spadnuti. Uvidis zitra jak bide vypadat.
Už nedělám testy nemá to cenu nevěřím že by se hned povedlo na poprvé.takze uvidíme jak přijde ms a jen můžu doufat bolest břicha zmizela takže je to asi vylouceny že bych mohla být tehu.dekujiti.ja měla jinak testy takové tmavší a pak za týden už jen malinko světle tak myslím že byla ovu ten minulý týden v pátek to mě i boleli vajecniky.
Ještě ven bazální teplota je 37.3uz od včera
@bublinkakocicka taky cosi vidim,ted aby silily // 👌
Fakt jo oh děkuji já taky vidím ale bůhví co z toho bude
@bublinkakocicka neco tam videt je co to máš za test?
Modrý benu 25
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mně ovulační testy nikdy nevycházeli.. s cyklem 28,29 jsem otěhotněla 20 den. 30. jsem měla již znatelnou čárku na těhu testu.. při ovulaci jsem vždy měla velké křížové bolesti, ale test nebyl pozitivní a stejně se zadařilo 👌