Holky...snažíme o 3tího prcka. Snažíme se půl roku....takze teď využívám dokonce ovu testy a měření BZ teploty. Jen se v tom nevyznám. Vidím jen,že sílí testovací čárka...pokud se nepletu ale BZ mám 37,2 již druhý den🤷♀️zkušenosti ?
@leeeeeena zkusila bych ted testovat tano i vecer a uvidis..tohle jeste pozitivni neni ale brzo bude☺️Ale nekdo to ani nedokaze zachytit..a v grafu to opravdu uvidis az zpetne☺️ Kdyz tak sek hod ten graf☺️
@gbp tak to jsi mě docela uklidnila... od revize jsem zkoušela 2 měsíce testovat a nikdy jsem problém s testy do revize neměla a od ni mám jen duchy a nemám ani už bolestivou ovulaci...Ale dekuju, alespoň vím ze testovat je opravdu zbytecne 🙂 snažím se teď ridit hlenem ale celkove mi přijde ze ta revize na mě nechala větší spoušť...
@leeeeeena ano je pozitivni☺️
@michaelarousova jupíiiiii 😍😍😍 akorát to podle kalendáře co vedu na ovulaci vychází tak snad se teď za ty cca a 3 dny zadaří 😊😊😊😊
@leeeeeena drzim palce🌸
@michaelarousova ❤❤❤❤
Hezky den vsem..... prosim o radu. Nikdy jsem OVU test nepouzivala takze jsem totalne bez zkusenosti. Kdy test pouzit ?kolilkrat do mesice nebo kazdy den? Prosim poradi nekdo.... Moc dekuji
Moc mě ty ovulační testy nikdy nevychází, snažíme se, ale mám pco a musím řešit, že bohužel ovulaci ani nemám..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@leeeeeena test mi neukazal nikdy nic, s tim neporadim. 🤷🏼♀️ bazalni teplota je uplne jedno hodnota, ale je potreba krivka, ktera vznikne merenim kazdy den ve stejnou dobu. ovulaci se pak dozvis zpetne - bude to posledni den nizke teploty (z nejmene 6 po sobe jdoucich) po nejmene trech vysokych teplotach. tak ta teplota treba jeste stoupne a ovulace teprve bude, kdyz test zatim nebyl pozitivni.