Ahoj holky myslíte že se blíží ovulace?ovulacni testy jsem používala poprvé ale 23a24 byla jen slabounka čárka a dnes takto 1.7 jsme přišli v 15tt o miminko tak jsem chtěla zjistit jestli je ovulace znovu se snažíme
To vypada pekne, bud bude dnes jeste vybarvenejsi, nebo uz bude carka slabnout. Ale urcite na to skocte 😉 Drzim palce.
@agony28 mne třeba doktor rekl, ze ovulační testy jsou víceméně k ničemu, nepřesný... Nejde jen o ovulaci, ale i o velikosti folikulu, uvolnění vajíčka atd... Akorát zbytečný stres
@8karolina4 A muzu se prosim zeptat, v cem konkretne jsou nepresne? Jasne, ze ovulaci nezaruci (pouze signalizuji zvyseni hormonu), ale pokud by k ni doslo, tak aspon ukazi, kdy asi...
Ptam se ze zvedavosti, protoze jsem parkrat uz slysela, ze "jsou k nicemu", ale mne prijde, ze neco mi ukazi... jasne ze nezaruci, ze otehotnim, ale to snad nikdo neceka, ne??
@anuliinka2013 můj doktor zase říká že jsou fajn, na vypozorovani. Jasne nejlepší je folikulometrie nebo měření, ale třeba u mně fungují testy spolehlivě a k tomu měření teploty
@lachtanice86 taky si myslím jsem po revizi tak jsem chtěla alespoň zhruba vědět
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@agony28 ještě není zcela pozitivní, ale blíží se ovulace, testuj dál (po pozitivním testu přichází ovulace 18-48 hod po)