Ovulační testy - barvivo. Jaký je pozitivní? Měl to tak někdo také?

18. únor 2021

Ahoj všem, zkouším asi třetí cyklus s ovulačními testy. A ačkoli bych řekla, že dokážu spolehlivě rozpoznat, jaký je pozitivní, chtěla bych poprosit zkušené “snažilky” o radu.
Cykly mívám dlouhé, 41-44 dní, luteální fáze +/- těch 14 dní. Ovulace vychází okolo 27.-29.DC. Testy mívají zpočátku vždy čárku, která je slabá, pak se spolu se sílícím barvivem v testovací části začnou přidávat další symptomy, jako pobolívání vaječníků, i v oblasti třeba vejcovodu, při styku citlivý čípek, posléze i bolesti jakoby na MS (různé intenzity), samozřejmě zvýšené libido a v ty nejlepší dny i bílkový hlen.
Tento cyklus jsem začala brát Drmek a Macu. Všechny symptomy jsou silnější, až ma bolesti a v testech se nevyznám.... sílí, pak zase slábnou.
Teď mám cca 5 dní do očekávaného termínu ovu. Bolesti byly už před 4 dny, ustaly, a objevily se znovu. Hlen kulminuje asi až dnes, ale testy jsou podstatně slabší, než toho 14.2.
Podle mě ovu asi ještě neproběhla a budu testovat dál. Ale chci se zeptat, jestli to tak měl/má někdo taky? 🙂 Prostě nemám teď křivku, kdy by mi LH stoupalo úměrně blížící se ovu, ale kolísá a nevím, jestli je to OK. 😉 Jinak moč různě naředěnou nemám a testuju teď dopo, v poledne a odpo nebo k večeru - přiložím fotky .

kristyna2002
18. únor 2021

Já bych řekla cd19odpoledne