Ahoj holky jsem tu nová ale na téhle diskuzi čtu pořád. Minulou středu kontrola u Dr s tím že ovulka měla být kolem neděle a pondělí tak jsme se snažili, dělala jsem ovu testy DNes jsem 16den cyklu zda bude Teda ovulace později či už byla, nikdy kdyz jsem testovala nebyla ani čárka slabá, takže se v tom moc nevyznam. Mám testovat ještě? Je možné že by byla později 😊 jinak jsem po laparoskopii aby se zjistilo zda je vše průchozí tam problém zjištěny nebyl vše je jak má. Děkuji vám za vaše rady
@gruliska holky, a když už si teda ovulaci najdete, kdy provádíte sex, v letáku píší, že nejdříve za 24 hodin nejpozději do 48 hodin, dodržujte to? Se ptám asi blbě, ale první mimco vyšlo hned, takže nemám zkušenost a u druhého teď testuju poprvé s dost nepravidelným cyklem, tak moc nevím jak na to.
@ivuska1986 hele sexujte hlavně podle chuti....není nic horšího než sex na povel 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tedy,za prve moc nechapu,proc mas u testu psane 14 DPO,kdyz ovulace mela byt ted v nedeli. To bys byla 1 DPO.
A za druhe bud ovulace uz probehla nebo teprve probehne. Ovulacni test,aby byl pozitivni,musi byt testovaci carka stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni. Idealni je testovat odpoledne,tak kolem 5.hodiny a hodinu predtim nepit